Buce Flaviu Cristian, arestat la domiciliu și judecat de Tribunalul Cluj pentru proxenetism, l-a convins pe judecătorul Cristi Danileț să îi dea o ”permisie” pentru a-și rezolva niste treburi.

”Admite cererea formulată şi precizată de inculpatul Buce Flaviu Cristian, În baza art. 221 alin. (6) C.proc. pen, acordă inculpatului, pe durata măsurii arestului la domiciliu dispusă prin încheierea penală nr. 599 din 11 iunie 2021 a judecătorului de cameră preliminară de la Tribunalul Cluj, permisiunea de părăsire a imobilului indicat în următoarele condiţii: inculpatul se va deplasa în data de 9 iulie 2021, între orele 0900 – 1300, la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor de pe strada Moţilor nr. 5 din Cluj-napoca, apoi la sucursala ING de pe strada Moţilor 6-8 din Cluj-Napoca şi la AJOFM Cluj situată pe strada George Coşbuc nr. 2 din Cluj-Napoca”, arată soluția pe scurt.

Buce, împreună cu HAMZO KINGA KATALIN și DRĂGUŞ IOAN IULIU, au adus mai multe fete din Satu Mare să se prostitueze în Cluj Napoca.

”Din cercetări a reieșit faptul că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi recrutat, transportat și găzduit mai multe femei din Satu Mare, în Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare sau Satu Mare, unde le-ar fi determinat sau obligat la practicarea prostituției. 

Una dintre persoanele cercetate este bănuită de comercializarea substanțelor interzise, care ar fi fost consumate atât de cei în cauză, cât și de persoanele care ar fi practicat prostituția.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 13 telefoane mobile, 22 de cartele SIM, 2 memory stik-uri, 2 plicuri cu substanță  albă, 32 de plicuri cu urme de substanță albă, 2 bucăți de substanță solidă albă, un cântar de mare precizie, 3.300 de lei și mai multe înscrisuri”, arată IPJ Cluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here