Peste 500 de muncitori de la o fabrică din Ghana, de procesare a peștelui, au fost infectați de Coronavirus de la același bărbat.

533 de muncitori au fost depistaţi cu noul coronavirus după ce s-au efectuat 921 de teste conform oficialilor din sănătate.

Pacientul zero din fabrică se pare că este răspunzător pentru infectarea directă a muncitorilor din fabrica aflată în oraşul port Temaa precizat preşedintele.

Cazul ridică semne de întrebare specialiştilor cu privire la modul în care ţările din Africa gestionează criza. Lipsa igenei şi a măsurilor de prevenţie în rândul populaţiei pot duce la un număr mare de infecţii şi decese.

Totuşi preşedintele Akudo Addo spune că creşterea numărului de cazuri este rezultatul efectuării a mai multe teste: Cu cât testăm mai mult, cu atât descoperim mai multe cazuri.

În Ghana s-au efectuat 160.000 de teste la o populaţie de aproapte 30 de milioane. Restricţiile au fost prelungite. În ţara africană sunt confirmate 4700 de cazuri şi 22 de persoane au murit, transmite zcj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here