Un TIR care a rămas blocat în sensul de la coborârea spre Grigorescu, formându-se, de la primele ore ale dimineții, o coloană de mașini pe Tăietura Turcului, până la Parcul Tetarom.

Pe rețelele sociale, oamenii s-au declarat nemulțumiți de traficul infernal ce a cuprins între orașul Cluj-Napoca, în special după revenirea studenților la facultate. Unii au comentat pe internet că TIR-urile ar trebui interzise în oraș, în special în centrul orașului.

Pe Tăietura Turcului s-a creat o coloană de mașini până la Parcul Tetarom din cauza unui TIR care a rămas blocat în sensul de la coborârea spre Grigorescu.

„Când citesc astea cu ‘ar trebui interzise…’ Nu poți construi blocuri cu Dacia papuc, nu poți aproviziona supermarketul cu o trotinetă. Într-adevăr, aș reglementa un interval orar pentru circulația camioanelor peste 7,5 tone”, sunt o parte din comentariile postate pe net.

Reamintim că la sfârșitul lunii septembrie, traficul în Cluj-Napoca a devenit infernal, odată cu revenirea studenților. Zona căminelor care aparțin Universității Tehnice a fost complet asaltată de studenți, care au pus în dificultate traficul blocându-l complet. Claxoane peste claxoane, șoferi furioși și programe date peste cap. Oamenii și-au pierd răbdarea puțin câte puțin.

Citește și: Haos de proporții pe Observatorului. Studenții au blocat traficul și niciun polițist nu este prezent să dirijeze traficul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.