Drumul care face legătura între localităţile clujene Mărişel şi Măguri Răcătău a fost asfaltat. Imaginile filmate cu drona dezvăluie unul dintre cele mai frumoase drumuri turistice montane din România.

Consiliul Judeţean Cluj a finalizat, zilele trecute, lucrările derulate pe sectorul Mărişel – Măguri Răcătău al drumului judeţean 107T.

Mă bucur să pot anunța iubitorii muntelui, ai sporturilor de iarnă și, în general, amatorii de timp liber petrecut în natură că drumul Măguri – Măguri Răcătău – Mărișel este intregral asfaltat iar lucrările sunt complet finalizate. E o zonă montană superbă, cu un potențial turistic uriaș, la a cărei dezvoltare și punere în valoare am contribuit prin asfaltarea acestui drum care nu doar că oferă condiții excelente de trafic ci și arată cu adevărat impresionant.”– Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj

Astfel, după asfaltarea acestui ultim sector de drum în lungime de 6,165 kilometri și realizarea marcajelor rutiere marginale, investiția a fost complet finalizată prin realizarea acostamentelor și montarea parapeților metalici de siguranță.

Tot în cursul acestui an, în luna mai, Consiliul Județean a finalizat asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Măguri în lungime de 4,53 kilometri. Alte două sectoare ale drumului, în lungime totală de cca. 9,7 kilometri, au fost asfaltate în cursul anilor precedenți, cu precădere în anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here