Update 3:

Cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj au transmis o informare oficială cu privire la incident. Potrivit acestora, șoferul, un tânăr de 30 de ani ar fi pierdut controlul mașinii din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23:15, un bărbat de 30 de ani, din Tureni, în timp ce conducea un autoturism pe DN1E60, pe raza comunei de domiciliu,  pe direcţia Turda – Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două indicatoare de semnalizare și cu parapeții care separă sensurile de mers.

În urma impactului, autoturismul s-a aprins, iar conducătorul auto a decedat.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa  7.000 de lei.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul” arată cei de la IPJ Cluj. 

 

Update 2: Aparent, doar șoferul se afla în mașină și se presupune ca ar fi condus sub influența alcoolului.

Victima a lovit cu mașina balizele de presemnalizare a parapetului de protecție, oprindu-se în stâlpul metalic dinaintea parapetului. Tânărul Blaga Lucian Marian, șoferul autovehiculului s-a stins în urma exploziei mașinii fiind prins în interiorul acesteia.

Răspunsul oficial se va afla, după investigațiile organelor de cercetare.


https://youtu.be/q6FeQ86ACss

Update:  Ora 23:40 traficul este încă blocat, la aproximativ 45 de  minute de la incident.

Un  echipaj de pompieri a reușit să stigă flăcarile.

Poliția a ajuns la locul accidentului.

S-a cerut ajutorul celor de la Criminalistica.


 

Un autoturism marca WV Polo a intrat în parapetele despărțitor al DN1, din sensul de mers spre Cluj-Napoca, la ieșirea din Tureni. Șoferul si pasagerul din dreapta au murit arși de vii. La fața locului s-au oprit mai multe persoane care au încercat să stingă incendiul cu extintoarele din mașinile proprii, dar, acest efort a fost în zadar. Revenim cu detalii.

20160717_234625

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here