UPDATE:

Tânărul de 23 de ani din Apahida care i-a fracturat maxilarul adolescentului de 16 ani din aceeași localitate a fost reținut pentru faptă de către poliție.

Ulterior, față de agresor s-a dispus măsura controlului judiciar pentru un termen de 60 de zile.

________________________________________________________________

Alexandru Andrei S. e un tânăr dezghețat din comuna clujeană Apahida care, paralel cu studiile liceale, muncește la un fast-food din Cluj-Napoca. Duminică, 3 iulie, acesta se afla la terasa pensiunii “Beldanis” din Apahida, când, deodată în fața lui a apărut un consătean în vârstă de 23 de ani, beat și pus pe harță. Fără să stea prea mult pe gânduri acesta i-a ars elevului de clasa a zecea un pumn în gură, extrem de puternic, după care a dispărut.

 

Duminică, tânărul se afla la pensiunea respectivă, împreună cu mai mulți prieteni când  un anume Sergiu, localnic din comună, în vârstă de circa 23 de ani, bine „abțiguit” s-a postat în fața lui și l-a interpelat cu următoarele cuvinte: „Mă, tu ești cam smecher”! Povestește tânărul, vineri, 8 iulie, cu dificultate, pe coridoarele I.M.L. Cluj, având maxilarul rupt în două locuri și dinții înfășurați în fire metalice: “Și, nici una nici alta, mi-a tras un pumn puternic în gură, lăsându-mă lat, la pământ. Apoi s-a făcut nevăzut”. Arată mai departe că, ajuns acasă a simțit o durere insuportabilă, iar a doua zi, dis de dimineață s-a prezentat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială. Acolo, medicii l-au reținut pentru trei zile și l-au supus unei intervenții chirurgicale, având dublă fractură de maxilar. “Mi-au pus sârme în toată gura, iar de mâncat, acum nu mai pot mânca decât cu paiul. De asemenea, s-ar putea să-mi pierd și slujba pe care o am la un fast-food, unde muncesc de circa patru luni, în paralel cu școala, să vedem ce se va mai întâmpla, fiindcă am anunțat acolo ce-am pățit”. Se pregătește să intre în cabinetul de consultații, însă se dovedește că medicii de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială au datat greșit ziua când a avut loc agresiunea, menționându-se în mod eronat ziua de 1 iulie, așa că este trimis înapoi la clinică pentru a se trece în documente data exactă a evenimentului, 3 iulie.  Tânărul se întoarce după circa două ore, mai cătrănit decât fusese la început. Este poftit în cabinetul de consultații, unde medicii i-au eliberat un certificat în care-i recomandă între 45 și 50 de zile de îngrijiri medicale. Se oprește pentru alte câteva minute în fața mea, cu certificatul în mână și și declară: “De trei zile încoace individul mă tot asaltează cu mesaje în care-mi cere să ne împăcăm, pentru că e recidivist și riscă să intre în pușcărie. Ori, vedeți, tocmai lucrul acesta încerc să-l evit, fiindcă doresc din tot sufletul să ajungă în pușcărie, acolo unde-i este locul, pe lângă faptul că am să-i cer depăgubiri.  Așa că primul lucru pe care am să-l fac va fi să întocmesc plângere penală, împotriva lui, la secția de poliție din Apahida”.

„Astăzi (n.n. – vineri, 8 iulie) la nivelul Secției 2 Poliție Rurală Apahida a fost depusă o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Un minor de 16 ani a reclamat faptul că a fost agresat duminică seara de un tânăr, pe fondul unui conflict spontan. Poliția a stabilit că este vorba despre un tânăr de 23 de ani din Apahida, față de care vor fi luate măsurile legale”, a declarat, pentru Gazeta, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine! Nu te lasa, baga-l la puscarie pe nesimtit. Faptul ca este RECIDIVIST arata ca acest om nu a invatat nimic din condamnarile anterioare, fie ele chiar si cu suspendare (sau mai ales pentru ca au fost cu suspendare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.