Președintele Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, a transmis un mesaj de condoleanțe, după ce Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla s-a stins din viață ieri, 13 ianuarie.

„O veste cutremurătoare ne-a oprit, astăzi, inimile: Preasfinția Sa Florentin a fost chemat urgent în Casa Domnului.

El era pregătit în orice clipă pentru Marea Întâlnire, dar noi nu eram deloc. Cum să plece atât de tânăr și când mai avea și mai aveam atâtea de facut în această Vale a Plângerii? Cum să ne părăsească pe noi, cei bâjbâinzi, tocmai el care ducea înaintea noastră felinarul? Cum să mai vină Crăciunul fără el și echipa lui de tineri colindători?

Plâng și privesc omătul alb, neîntinat ca sufletul lui blând. A plecat dincolo, rugându-se și bucurându-se de ultima zăpadă. A plecat dincolo, dar urmele lui nu se văd pe zăpada neîncepută. A plecat ușor ca un înger. Doamne, ai grija de El și lasă-l, când vrea, la biblioteca ta cerească.

Pentru restul, nădejdea noastră e doar în tine, Doamne! Drum lin, tămăduitor al sufletelor noastre, frate blând și luminos”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Dancule, Dancule , te-ai trezit si tu sa vorbesti… eu ma duc in fiecare duminica la Sfanta Biserica… pe tine nu te-am vazut niciodata. In ce biserica ai intrat in ultimii 30 de ani, sti Tatal Nostru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here