Potrivit directorului Colegiului „Valeriu D. Cotea” din Focşani, Remus Paraschiv, tânăra a susţinut din nou bacalaureatul, în această sesiune, şi a picat din nou examenul, cu media 5,51.

„A terminat anul trecut. Un coleg mi-a spus că este o fată la locul ei, cuminte şi silitoare, nu era o excentrică. Ştiu că părinţii ei sunt plecaţi la muncă în Italia şi probabil că a căzut într-o depresie după ce a ratat din nou bacalaureatul. Singură fiind, a încercat să-şi ia viaţa”, a declarat, marţi, directorul Colegiului „Valeriu D. Cotea” din Focşani.

Potrivit poliţiştilor, tânăra de 20 de ani, din localitatea Suraia, ar fi înghiţit câteva zeci de pastile dintr-un antiinflamator puternic, iar un cunoscut a sunat la 112. În momentul în care a fost găsită, ea le-a spus oamenilor legii că a vrut să se sinucidă pentru că nu a luat bacalaureatul.

„Luni, prin 112, lucrătorii postului de poliţie Suraia au fost informaţi că o tânără de 20 de ani a încercat să se sinucidă cu medicamente. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânăra a recurs la acest gest ca urmare a eşecului înregistrat la bacalaureat. În prezent, ea se află în afara oricărui pericol”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader.

În prezent, tânăra este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.