In ultima vreme, Andreea Marin s-a luptat din greu cu problemele legate de silueta. Dupa ce a fost aspru criticata pentru noile forme, vedeta a luat masuri radicale impotriva kilogramelor in plus.

Fosta prezentatoare a urmat un program de zece zile de detoxifiere si a trecut la un regim vegetarian.

Click!: V-ati intors din concediu de putin timp. Unde v-ati „ascuns”?

Andreea Marin: Am fost 10 zile la Bodrum, nu doar pentru o simpla vacanta, ci si pentru tratament si detoxifiere la un centru de sanatate care mi-a schimbat viata. Acolo mi-am regasit echilibrul fizic si emotional. Am continuat cu un weekend la Bran, Azuga, Valea Doftanei, Brasov, Poiana Brasov si Telega, unde am o casa din lemn si o livada de poveste. Eu iubesc Romania si imi place sa descopar locuri noi la noi acasa.

La Bodrum, vedeta a facut o cura de detoxifiere

 

Violeta v-a insotit in toata aceasta perioada?

Sigur ca da, chiar a vrut sa experimenteze alaturi de mine. De exemplu, a fost la yoga si era tare haioasa. Zilnic aveam si timp de balaceala in piscina, de jocuri si de excursii in oras sau in parcurile de distractii, iar seara aveam spectacole. Violeta a crescut foarte mult, s-a maturizat si e foarte isteata. Suntem cele mai bune prietene, ma ajuta deja la treburi, ma bazez pe ea, avem discutii mature. E dragostea vietii mele si totul se raporteaza la binele ei.

Andreea urmeaza acum un regim vegetarian

 

Dupa detoxifiere, aveti de gand sa urmati si o dieta?

In timpul detoxifierii nu m-am atins de mancaruri, ci am baut la fiecare ora si jumatate sucuri naturale si supe foarte gustoase ce faceau parte din dieta. Intoarsa acasa, am facut o exceptie, la Poiana Brasov, unde am mancat un bulz excelent. Gazda nu s-a lasat pana nu m-a convins. Acum, in perioada post detofixiere, meniul meu este vegetarian.

Din program nu a lipsit nici yoga

 

Corpul e curat pe dinauntru si trebuie protejat. Am invatat sa ma hranesc sanatos, sa aleg alimentele dupa continut si nu dupa povestile de marketing, sa elimin zaharul si chimicalele si sa imi ascult corpul. Incerc sa ii ofer ce ii face bine, sa imi temperez dorintele culinare de moment, sa gandesc inainte de a consuma. Imi caut surse de produse naturale si ma bazez pe plante, legume si fructe in alimentatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.