Gazeta de Cluj vă prezintă a doua parte a raportului unui control din cadrul Ministerului Agriculturii la APIA Cluj. Potrivit informaţiilor deţinute în acest articol vor fi făcute public numele ”aplaudacilor” lui Adrian Zaharia, şeful APIA Cluj şi modalitatea în care ei au fost angajaţi. Potrivit raportului, Zaharia a angajat o ”armată” de pifani care să îi supravegheze pe inspectorii cu vechime din APIA Cluj, făcându-i astfel pe cei cu experienţă să îşi dea demisia.

 

”Pachetele” cu angajaţi ai lui Adrian Zaharia

Acestea fiind relatate, prezentăm lista ”aplaudacilor” fără studii de specialitate angajaţi de Adrian Zaharia în cadrul APIA Cluj. Printre ei se numără Maria Baciu, care a fost angajată în februarie 2013 cu gradul profesional de consilier principal la serviciul economic, chiar dacă ea a terminat o facultate de Management turistic. Mădălina Oana Mihiş a fost angajată în aprilie 2013, cu gradul profesional de consilier asistent, tot la serviciul economic, fără să aibă studii superioare. Călin Mihai Crişan, a fost angajat în iulie 2013 cu gradul de consilier principal la compartimentul de inspecţie, chiar dacă are studii superioare în domeniul istoriei. Didina Iuoraş a fost angajată cu gradul de consilier principal la biroul Autorizare plăţi din cadrul APIA Cluj chiar dacă are studii de Utilaj Tehnologic. De asemenea, tot în anul 2013, au plecat din cadrul APIA Cluj Elisabeta Raluca Alba prin transfer, Remuş Mureşan prin demisie şi Georgeta Câmpean prin acordul părţilor.

În 2014, Andreea Cornelia Ilea a fost angajată cu gradul de consilier principal la serviciul economic, chiar dacă a terminat o facultate de administraţie publică. Potrivit unei analize făcute de inspectori, 30% din personalul APIA Cluj a fost înlocuit în perioada 2013 – 2015, când Adrian Zaharia era director executiv. ”Personalul disponibilizat făcea parte din categoria specialiştilor cu experienţă, cu vechime în meseria de agricultor, în locul acestora fiind angajaţi tineri fără vechime în domeniu, exemplul concret fiind faptul că, în timpul discuţiei cu echipa de control, nu s-a putut prezenta diferenţa între terenul arabil şi terenul nearabil. După 10 ani de activitate la APIA Cluj s-au făcut angajări cu studii de management industrial, amenajări rurale, administraţie publică, arheologie, utilaj tehnologic şi istorie. Plecările din APIA Cluj, cu excepţia pensionării, s-au făcut prin destituiri, pentru care instituţia a fost acţionată în justiţie, prin folosirea excesivă a comisiei de disciplină şi încetarea raporturilor de serviciu prin acordul părţilor, formă contestată mai ales de angajaţii cu vârsta de peste 50 de ani care  aşteaptă să le vină rândul disponibilizării”, arată raportul.

 

Mutările lui Zaharia

O altă tehnică folosită de conducerea APIA Cluj pentru avansarea aplaudacilor de serviciu era angajarea lor la centrele locale şi propulsarea bruscă la centrul judeţean. Groza Paul Sever a fost angajat în aprilie 2014 la Centrul Local Căpuşu Mare, iar în septembrie 2014 a fost mutat la CJ APIA Cluj, Serviciu Control pe Teren, Inspecţii.

Marinela Natalia Raţiu a fost angajată în septembrie 2014 la Centrul Local Dej, iar după câteva zile, tot în luna septembrie a fost mutată la CJ APIA Cluj, Compartimentul Juridic, unde lucrează şi soţul ei în funcţia de Şef Serviciu Control Teren, Inspecţii, post ocupat anterior de fostul şef al APIA Cluj, Gheorghe Şerban.

Cristina Crăciunaş a fost angajată în noiembrie 2014 la Centrul Local Gherla, iar în aceeaşi lună a fost mutată la departamentul de Resurse Umane al APIA Cluj. Diana Marcela Popu a fost angajată în mai 2015 la Centrul Local Căpuşu Mare, iar în august 2015 a fost mutată la Serviciul autorizare Plăţi din cadrul APIA Cluj.

Diana Joarză a fost angajată în mai 2015 la centrul Local Turda, iar în august a fost mutată la Serviciul Autorizare Plăţi din cadrul centrului judeţean APIA Cluj. Ramona Ulici a fost angajată în mai la Centrul Local Huedin, iar în august a fost mutată la Compartimentul Juridic al APIA Cluj.

Angajarea şi mutarea consilierilor Diana Joarză şi Ramona Ulici au avut loc concomitent, petenţii au utilizat expresia ”la pachet”.

 

APIA Cluj arsă într-un proces pentru disponibilizările lui Zaharia

În primăvara anului 2013, şeful APIA Cluj, Adrian Zaharia, a concediat-o pe MATEIU GABRIELA-TATIANA, prin intermediul deciziei 61/08.04.2013. Clujeanca a considerat că această decizie a fost abuzivă, nefiind motive întemeiate pentru desfacerea contractului de muncă şi a dat instituţia în judecată. În urmă cu câteva zile, ea a câştigat procesul pe fond, judecătorii clujeni dispunând ca APIA Cluj să plătească 1.000 de lei (cheltuieli de judecată), reintegrarea lui Mateiu Gabriela în funcţia deţinută anterior şi plata salariului şi a sporurilor la zi. ”Obligă pârâta (APIA Cluj, n.red.) la 1000 lei cheltuieli de judecată în favoarea reclamantei. Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, arată soluţia pe scurt a judecătorilor clujeni.

Angajaţii APIA Cluj care fac parte şi din sindicat spun că Adrian Zaharia, şeful instituţiei, a început o ”vânătoare de vrăjitoare” prin tăieri salariale şi mutări disciplinare împotriva lor pentru a îi face pe oameni să renunţe la posturile pe care le ocupă. Sindicaliştii mai spun că Zaharia urmăreşte vacantarea posturilor ocupate de membrii de sindicat pentru ca ele să fie ocupate de apropiaţii directorului Zaharia. În acelaşi timp, Adrian Zaharia, fost coleg de facultate şi partid cu Daniel Constantin, şeful Partidului Conservator şi ministrul Agriculturii, este ţinta mai multor plângeri prealabile şi contestaţii venite din partea angajaţilor APIA Cluj. Unele dintre ele aşteaptă un răspuns de câteva luni, însă până acum nimeni nu s-a catadicsit să răspundă. Unul dintre liderii sindicali aflaţi în vizor de sancţiunile pe care Zaharia vrea să le administreze spune că mulţi dintre angajaţii APIA Cluj şi-au dat demisia din cauza presiunilor la care au fost supuşi.


 

La APIA Cluj ”pifanii” îi verificau pe ”bibani”

Potrivit  raportului, personalul contractual şi începător a primit sarcina din partea lui Adrian Zaharia, de a verifica activitatea consilierilor superiori. Calitatea asistenţei oferită de studenţi/absolvenţi ai facultăţilor de istorie, administraţie publică, arheologie sau utilaj tehnologic nu poate asigura performanţă în activitate. (…) având în vedere faptul că în biroul de secretariat al CJ APIA Cluj se află câte patru tinere în permanenţă, înseamnă că serviciul este egal ca importanţă şi volum de muncă cu al Serviciului Control Teren sau a Serviciului Autorizare Plăţi.”


 

 

Maşinile lui Zaharia au consumat 25 de tone de combustibil într-un singur an

Autoturismele utilizate de Adrian Zaharia nu au instalat sistem GPS, de altfel, nici autoturismele utilizate de Gheorghe Şerban sau directorii adjuncţi Ioan Merca şi Florin Bota nu au fost dotate cu respectiva aparatură. Deplasările lui Adrian Zaharia la şi de la USAMV pentru îndeplinirea îndatoririlor didactice  se fac cu autoturismele CJ APIA Cluj. Deplasările cu autoturismele  APIA Cluj ori proprietatea personală a lui Adrian Zaharia, cu sau fără însoţitor, dar cu decontarea cheltuielilor de carburanţi, cantităţi necuprinse în cote, a cheltuielilor de cazare, diurnă, s-au făcut fără aprobările legale ale directorului general APIA Bucureşti.

Potrivit raportului, pe parcursul anului trecut, Nicolaie Morar, şoferul lui Adrian Zaharia, a consumat, conform unor procese verbale, peste 25.000 de litri de combustibil.

Sebastian Albescu

127 COMENTARII

 1. Ramona Ulici e ruda cu Ulici Ioan, care e seful biroului teritorial DNA Maramures.
  Calin Crisan Mihai a fost ejaculat de la prefectura pentru slabele rezultate in activitate si intarziere in predarea lucrarilor si asternut in serviciul control pe teren, un incompetent care nu lucreaza nimic si in care e tolerat de Ovidiu Ratiu & Zaharia.
  Dan Cristian Codrean, de profesie avocat, fost subprefect de Cluj, a beneficiat de salarii ilegale incasate de la APIA pe baza pontajului fals intocmit de Ratiu Ovidiu.
  Maria Baciu si-a dat demisia de frica sa nu infunde puscaria ca urmare a nelegalitatilor pe care i le cerea Zaharia sa le faca.
  Diana Marcela Popu este sotia fostului director executiv de la DADR Cluj, Popu Marius Corneliu, aflat in intitutia prefectului Cluj, membru PC
  Diana Marcela Popu beneficiaza de venituri salariale de la APIA Cluj si de la SC Kreno SRL
  SC Kreno SRL e firma lui Baciu Emil care se ocupa de tot ce inseamna service IT in APIA, si are contract de colaborare cu APIA Cluj pentru consultatii in management si secretariat.
  Toti angajatii contractuali care lucreaza in APIA Cluj trec prin SC Kreno SRL si sunt platiti de SC Kreno SRL, firma care la randul este platita de APIA
  Deci Diana Popu ia bani de la APIA ca functionar public si de la Kreno SRL, fiind angajata sa lucreze tot in APIA!
  Credeti ca Zaharia nu are nici un beneficiu din toate astea?
  Mârșăviile trebuie sa iasă la suprafață !

 2. Oameni ai lui Serban Gheorghe, cei care va revoltati acum impotriva lui Adrian Zaharia…n-ati spus niciodata ca la controale pe teren a fost ‘asternut in serviciul control pe teren, un incompetent care nu lucreaza nimic si in care e tolerat de…’ Hirbea Ioan. E vorba de Zegrean Tiberiu, fratele lui Zegrean Augustin de la Curtea Constitutionala a Romaniei. Nici de Zegrean Anca, nora lui Zegrean Tiberiu, al carui sot lucreaza la GRUPAREA DE JANDARMI MOBILA-CLUJ-NAPOCA. Frica de pulanul constitutional e mare.

  • Care Camelia esti tu? Zegrean Ttiberiu e la centrul local Gherla de nu-stiu-cand si nu la control pe teren si Anca Zegrean da, lucreaza la centrul Judetean Cluj, si asupra ei s-au exercitat presiuni de catre Zaharia sa paraseasca serviciul ca n-a vrut sa ii deconteze fara justificare banii solicitati.
   Lui Cigher ii vine randul, pacat de copiii aia ca vor ramane fara mama ca locul ei e la racoare!
   Esti si tu angajata cumva la Kreno sau mai bine zis Cramele Silvestris? Te-ai cunoscut cu Zaharia la o bauta sau la un „manage a quinze” . Nici unul din cei angajati anterior in APIA nu a facut magariile si abuzurile pe care l-a facut si inca le face mârlanul asta.
   Ii vine vremea si cum i-a adus pe cei veniti cu el asa vor si pleca! Angajati abuziv, platiti abuziv, vor da socoteala si vor restitui salariile furate ministerului agriculturii!
   HUUUUUUUUOOOOOOOOO !!!!

   • Ei, ei Țepeș Țepeș reînvie măcar o zi și pentru Apia Cluj! Să vezi atunci ce-ar țiui toți de le-ar sări fulgii! …..dar până atunci fetițele de la Horticultură așteaptă docile să le vină rândul la ocuparea unui scaun cald în compartimentele Apiei Cluj! Am fost la concursurile organizate de ei în ultimul timp, aranjamentele se văd pe față, deci nu le este frică de nimic!……iar dacă nu-i ,,dea lui zaharia” nu intră nimeni. Mi-e silă greață…dar îmi poate fi….că așa probabil este peste tot , incompetența e ridicată la rang de mireasă, și nimeni nu face nimic, peste tot domnește dezinteresul de-a performa, de-a avea angajați capabili, dornici să facă ceva….. cum nu că doar pe aceia șefii nu-i mai pot manipula.

 3. Va intreb pe cei care a-ti scris petitia publicata tot de unul din semnatarii acestor petitii, facultatea de petrol mine si gaze va spune ceva? Facultatea de istorie va spune ceva? A nu va spune nimic , numai pe vremea domnului Serban era ok pentru concurs? Acum nu mai sunt bune…Va rog sa-l intrebati pe acest domn Serban daca mai stie cum se faceau angajau pe vremea dansului.Si daca nu spune adevarul o sa il spun eu

  • Băi! Se srie ați scris, nu a-ți scris!
   Sfertodoct angajat de Zaharia!
   Ce facultate ai? Utilaj tehnologic?
   Tu cunoști limba română măi funcționar de preș?

 4. Facultatea de istorie, facultatea de petrol mine si gaze va spune ceva? Nu cred ca va spune ? Voi nu vedeti numai paiul din ochiul altuia nu si barna din ochiul vostru.Numai acum nu ii mai buna facultatea de istorie, horticultura, istorie nu? Dar pe vremea domnului Serban era buna.Il acuzati de tot felul dar unii care stiti voi cum a-ti luat postul prin concurs dat sub tutela domnului Serban, nu imi vine sa cred ce repede a-ti uitat cu totii….

 5. dar andrei steiu care a fost dat afara pt incompetenta de la directia agricola cluj ,nevastasa si el s au refugiat la pc si automat a aparut din neant via nevastasa un post la inspectii apia cluj ,e bine ca sa nu fie rau

 6. Va dați seama ca ce scrie în rapotul asta e caz penal? CAZ PENAL ! Nu ne-a facut corpul de control plangere penala inca? Ma autodenunț ! Sa mor eu ! Am la mustrari de conștiință de nu pot dormi noaptea! Trebuie sa ma eliberez cumva cumva de pacostea asta! In puscarie voi fi liber !!!

 7. Mai rapitelor, hoticultorii is buni la primarie la panselute acolo unde se zice sa nu calcati iarba si pe tomberon scrie sa pastrati curatenia orasului. Zootehnistii si veterinarii la mouuuuu…la coada vacii. Traian Crainic, mare specialist in topografie la Apia Bucuresti, a terminat fizica. Svetlana gagichevici, d-zeu s-o ierte, era pe pozitia lui Horumba si terminase drumuri si poduri. Ce tot vorbiti de alte facultati de zici ca tara asta nu merge fara ciolosi ca voi. taranilor le trebuiesc bani mai nu sa-i invatati voi cum sa-si lucreze parcela. Ati vazut voi pe vreunul care sa intrebe altceva decat de bani cand vin la Apia? Asa ca ciocu mic si la adapost pentru animale in repaos. Toti aveti loc pentru ca asa prevede legislatia. Important este sa stiti lucrul cu programele Apia si sa nu va mai uitati la monitoare ca vaca in oglinda.

  • Corect Dorina! La ce te referi când spui rapițelor? La culturi energetice? ☺ nu ai vrut să spui japițelor? Pe când s-a înființat APIA nu aveam habar cu ce se mânca și ne-am specializat în timp, poate că problema nu e tocmai a studiilor ci mai exact a modului cum au fost angajați, fără perdea, direct pe față i-au făcut pe alții proști că ei au venit cu Zaharia din PC. Înainte știam ce se întâmplă dar era mai cu perdea. Vaginele au fost pregătite din timp de Zaharia pentru frecatul din APIA [sau așa s-a crezut] și pensiunile ce au apărut cu Zaharia erau cam blege deși vroiau să arate că sunt virile, și așa au rămas și în prezent pentru că patronul nu a venit din urmă cu nici o experiență avută anterior. Zahario! Schimbă orientarea și intră pe unde ai ieșit! Sau nu am zis bine?

 8. Vino mama sa ma vezi cum lucrez la spatii verzi
  Dottore Zaharia http://www.usamvcluj.ro/files/teze/zaharia.pdf e specialist in factori de mediu in procesul de cultivarea semintelor pentru amenajarea spatiilor verzi. Tatal l-a condus la teza.E coleg cu dottore Corda http://www.usamvcluj.ro/files/teze/corda.pdf , specialist in influenta tehnologiei de cultivarea a cartofului asupra solului si dottore Serban http://www.usamvcluj.ro/files/teze/gheorghe.pdf specialist in cercetarea tehnologiei de irigare a porumbului in conditiile Campiei Transilvaniei. Deci unul e specialist in factori, altul in influente si ultimul in conditiile campiei. Te doare capu frate!
  Si daca aveti timp, dati jos de pe net orice program de detectare plagiat. Poate rasar seminte influentate in conditiile cercetate.

  • DOTTORE … imi place despre tine , spui adevarul …. eu am fost candva student in USAMV…. este 80% o afacere in familie… nu e institutie de invatamant… si nu e singura din tara 🙂

 9. STIMATE DR. ING. ZAHARIA cand ai dat oameni afara in 2013-2014 si ai angajat in 2014 – 9 debutanti cu concursuri pe hartie ai dormit noaptea???? Atunci n-ai avut mustrari ????? Cand veneai in 2013 la serviciu o data pe saptamana 2 ore, ca restu erau deplasari in interes de serviciu nu ai avut insomnii ???? DE CE NU TE-AI AUTODENUNTAT ATUNCI CAND AI SUGATIVAT 25 DE TONE DE COMBUSTIBIL ???? Elibereaza-te frumosule ca-ti raman panaramele!!!!! GHERLA TE ASTEAPTA !!!!! nu singur o sa fie si d-na Cigher cu tine sa fi-ti intr-o bezna permanenta…………………… VA URMA DNA..

  • Ati sau a-ti luat paduchi lati la limba romana? Sa fiti sau sa fi-ti sigur ca gresiti. Sa futi sau sa fu-ti in asa hal limba romana este oribil, futui sau futu-i mama iei sau ei de treaba! Sau s-au nu sa s-a inteles?

 10. la instruirin nu venea singur ci insotit de diferite madame ,prezentandu le consilierele lui ,,cred ca erau alea de pe traseu facultate apia cluj ,deci traseiste ,ce zici zagaria marele fatalau ,mergem pe feisbuci sa le vedem cum le prezenti

 11. Ing. dr. Adrian Zaharia iti vine randul sa dai socoteala stai linistit!!! Nu ceea ce scrie in raport e caz penal ci tu in sine esti un CAZ PENAL! A fost frumos azi-noapte la Belis cu sefutul de la APIA Bucuresti Raducu DRUICA???

  • A venit Druica, șeful de resurse umane de la APIA Central sa rezolve cumva cu angajările ilegale a lui zaharia, de frica anchetelor DNA, ca nu mai știe prostul de zaharia cum sa le dreagă si deja fierbe rahatul in cazan! Lasa ca DNA a mai fost la Bucuresti si se mai poate duce odata. APIA Central ii acoperă ăstuia mârșăviile! O dovada in plus ca e cu rahatul la cur!

 12. I n situatia in care Zaharia va fi schimbat, noul director executiv al APIA Cluj nu poate sa fie altul decat directorul executiv adjunct Ioan Merca. Acesta, nu numai ca estefactorul de echilibtu de la APIA Cluj, dar este iubitt de salariati si un profesionist desavarsit , care il putea suspenda din functie pe Zaharia inca din primele zile cand a fost numit director general la APIA. Avea toate motivele. Bineinteles, daca ar fi fost un razbunator si s-ar fi comportat asa cum s-a comportat Zaharia fata de el. Nu a facut-o, pentru ca are un caracter deosebit si nu doreste sa devina cunoscut drept cel care l-a schimbat pe unul ca Zaharia. Pentru un OM , era sub demnitatea lui sa schimbe o caricatura care s-ar fi plins la toate organele competente ca fostul lui adjunct il suspenda din razunare.
  Intre actualul director executiv si directorul executiv adjunct exista diferente semnificative. Merca si-a asumat conducerea APIA intr-un moment extrem de greu si a facut lucruri cu care, noi, salariatii de la APIA Cluj ne mindrim. Datorita lui Merca, chiar si fermierii care au avut controale au primit bani in avans. Daca s-au facut platile directe in proportie de peste 95 la suta, pana in prezent, este tot meritul lui. Daca programul pentru animale este aproape finalizat este in primul rand meritul lui Merca, cel care ar putea sa fie oricand director executiv la APIA Cluj, daca ar dori. Numai ca, este normal sa-l lase pe iresponsabil sa-si rupa singur gatul. Chiar daca nu doreste acest lucru. Zaharia face greseala dupa greseala, iar in cel mai scurt timp va claca. Profesorul traznit, cum il numesc salariatiii pe seful de lucrari, este deja pe faras. Nu ii ramane decat sa se retraga singur, daca mai are o urma de demnitate. Dar nu are. De aceea va perxista in a se juca cu destinele oamenilor de la APIA, pana cand cineva dintre cei competenti vor realiza ca mentinerea lui in aceasta functie inseamna o mare eroare.

  • Am inceput linsul la clanta lui Merca. Frumos ne sade. Vedeti cum va veti purta cu Elena, nasa lui. Sa spuna Corda cine a adus-o in Apia si i-a bagat-o pe gat la Huedin. Mai are rude ca sa le aduca la centru? Acuma sa vedem la ce partid negociaza intrarea ca sa prinda in toamna o numire la Apia Cluj. Pana atunci ramanem tot cu Zaharia. De asta nu scapam pentru ca o sa motiveze ca a dat examen. STS-ul are inregistrarea cu raspunsul la intrebarile din examenul promovat pe sistemul video APIA Bucuresti via Cluj in anul 2012? Are!

   • Toata tărășenia cu angajarea lui Zaharia e in memoria lui Gh. Dorel Benu, aflat sub control judiciar, poate pana e sub control il mai intreaba DNA ce e cu Zaharia, ca tot le indica alora de la corpul de control numele lui Benu! Probabil ca el i-a fost mentor si vrea sa fie ca el… De acolo se impute treaba, de la Benu.

 13. Stimabilul director e si un betiv notoriu, se merita amintit faptul ca in anul 2015 i-a fost retinut permisul de conducere pentru conducere sub influenta alcoolului !
  Cu interventii sustinute acesta i-a fost restituit inainte de termen, in baza unui examen prietenos, sustinut la Serviciul Permise !
  Suntem inca cu ochii pe tine CJ01AWB !!

  • Lasa mai! Si ce daca duhneste a alcool la servici? Ca doar nu isi pune singur etilotestul cumparat din banii APIA. Si chiar pana la Bucuresti nu se imprastie duhoarea!

 14. Cum puteți spune ca Merca e cel mai potrivit pentru funcția de director executiv la APIA Cluj? Este un om care habar nu are ce se întâmpla in APIA, de aceea a stat asa puțin si la București, nu este un om capabil de conducere, el vine la servici doar pentru salarul mare, având in vedere ca ii place si lui sa consume alcool, face echipa buna cu Zaharia. Nu supăra pe nimeni, ca o face Zaharia in locul lui, asa făcea si la Consultanta, venea la servici, lucrurile mergeau de la sine, el doar aștepta ziua de salar, este foarte slab pregătit , deloc profesionist, cu tot cu diploma de doctor.
  Nu l-a demis din funcție pe Zaharia cat a fost el director general, pentru ca sunt prieteni de pahar si cat a fost in subordinea lui Zaharia a făcut si el multe ilegalitați la controale si cu marii fermieri, asa ca de fapt ii este frica de Zaharia, ca il va trage după el.

 15. Măi Ioan Paul, tu îl cunoști pe Merca ? Păi cum să spui tu că Merca a rezolvat ceva la APIA București, când toată lumea din București și fermierii din toată țara știu că ăsta cât a stat la Centrală, a stat închis în birou ca un șobolan și nu a făcut nimic. Vai de ea APIA Cluj ,dacă pleacă dracul și vine taică-său. Merca e de 3 ani în APIA , și habar nu are de nimic – chiar aș vrea să cred că nu este așa- ,chiar rog un salariat sincer din APIA cLUJ să spună adevărul. Hai,….vă rog !!!!!!!

 16. Aveți dreptate că Merca habar nu are cu ce se mănâncă apia,nu pentru că nu vrea el, nu -i vinovat ,atâta îl duce capul. Dar are și el o calitate ,e un om supus,pentru a câștiga un leu în plus a slugărit pe toți șefii pe unde a lucrat, dar zaharia i-a pus capac. Pentru Zaharia, Merca a făcut tot felul de ilegalități , a semnat toate prostiile lui Zaharia, l-a băgat fără examen pe subrefectul ăla, a semnat multe și penale. Asta e motivul pentru care nu are curaj să se ia de Zaharia, îl apără peste tot, fiindcă Adișor il are la mână ,iar Merca umblă numai ud de frică . Si acum Merca nu lucrează nimic, nici nu-i reproșăm, că nu știe ce lucrăm noi, stă toată ziulica în birou, și tremură de frică când îi sună telefonul sau ăi bate cineva la ușă. Știe că nu mai are mult și îl saltă.
  Mai mare blestem pe noi nu ar putea fi, decât ca dupa bețivul de Zaharia ,să vină alt bețiv (altă dată vă povestesc și cum merge Merca în patru labe ), total lipsit de cartacter, să condcă Apia Cluj.

 17. Păi dacă tot e vorba de bețivi și de oameni fără caracter, măi oameni buni, nu se supără Maria Ciucă ????care era tot timpul cu sticla de pălincă la ea. De caracter ce să mai vorbim, mai țineți minte cum se lingușa pe lângă șerban,iar după aia de 10 ori mai tare pe lângă neluțu și adiță (în traducere directă merca ȘI zaharia ).
  Se aude că umblă iar și asta să ajungă directoare.
  Doamne ferește ! înseamnă că chiar noi la APIA CLUJ , suntem bătuți de soartă !.

  P.s. Ne consolăm cu ideea că pe CIUCĂ MARIA ,n-o mai pune nimeni directoare, că nu mai poate da examen, nu mai poate scrie citeț, că-i tremură mâna de la atâta BEUTE.

 18. Bai ,lasați-o pe Ciuca ca e-n concediu și nu poate citi ca nu se trezește pana vine la serviciu. Acum i-au cazut stelele si lui barbatu-sau, dar la pahar sunt o familie de admirat.
  Altfel, am auzit c-au fost examene la APIA , cine-a trecut ?tot fufe si acoliti de-ai lui Zaharel ?
  Cine stie mai multe ,rog nu va fie frica sa spuneti adevarul !
  Hai sa ajutam organele ,sa elibereze judetul de asemenea dulceturi amare.
  Ce zici, nea Vuscane , te bagi ?

 19. Ce să zică nea Vușcan , și-a spus cuvântul, numindu-l pe domnul POP,( singurul om de profesie șofer pe care P.C.-ul l-a pus director la Direcția Agricolă ) membru din partea prefecturii în comisia de concurs de la APIA.
  Doar cum mIRCEA bOCA ( de profesie lingău de prefecți ), simițind că se apropie jihadul (BOCA a fost președintele comisiei de concurs , când s-a simulat un examen în urma căruia , a fost pricopsit județul Cluj cu aDRIAN zAHARIA ,director la APIA Cluj ), i-a propus lui Vușcan să-l numească pe pOP în comisie știind că acesta este sub păpucul nevestii,nimeni alta decât Pop Diana. altă fufă angajată de Zaharia la Apia, pentru a face lucrari mai deosebite.
  Și de data aceasta echipa lui Zaharia nu a dormit,Merca cât a stat pe la București l-a numit de data aceasta președinte al acestei comisii de concurs, pe nimeni altul decât sinecuristul rADU dRUICĂ de la apia central (nimenil altul decât prietenul de pahar și de orgii nocturne a lui zAHARIA ). Concursul a fost ……. corect aranjat !
  Ce nu știu ei ,e că urmează imediat răcoare , după …..așa caniculă !

 20. Functionarule, vezi ca-l cheamă POPU nu pop și nu trebuia să te iei de el că-l bate nevasta-sa în seara asta.
  De BOCA MIRCEA, e bine ce ai zis, așa este, si sper să ia cineva măsuri să scape prefectura Cluj, de omul care nu respectă deloc legea și trage toate sforile la toți prefecții care au fost.
  La ăsta , la zaharia, la merca , sigur o sa le trimitem pachete !

 21. Măi dar ce se întâmlă de e așa lininiște ? I-au săltat pe ăștia și noi nu știm ?
  Am mai deschis raportul ălă, după controlul de la Apia Cluj , și chiar nu înțeleg cum mai este Zaharia ăla acolo .

  Hai serios ! ziceți dacă l-au luoat, că mă bag și eu cu ceva când îi trimiteți pachet.

 22. Măi dar ce se întâmlă de e așa lininiște ? I-au săltat pe ăștia și noi nu știm ?
  Am mai deschis raportul ălă, după controlul de la Apia Cluj , și chiar nu înțeleg cum mai este Zaharia ăla acolo .
  Ce-am aflat că ăsta și la școală e o nulitate, dar se feresc toți de el ca dracu de tămâie , un turnător și bârfitor, care când are interes se miorlăie, de crezi că imediat naște.
  Hai serios ! ziceți dacă l-au luat, că mă bag și eu cu ceva când îi trimiteți pachet.

 23. …..daca ar incepe ” curatenia de vara ” la toate institutiile, sunt sigur ca in Romania, s-ar respira un aer mult mai curat. Mizeria ce se asterne sistematic in toate institutiile nu este de ieri, are radacini adanci, iar daca nimeni nu controleaza, atunci fiecare isi face de cap. Iar in cazul celui care a „condus” APIA …. oare nu ar fi interesant sa se afle cum se face treaba si pe la USAMV 🙂 ?
  Iar ca sa consumi 25 000 tone de combustibil, oare au calatorit toata Calea Lactee ? au avut de facut controale la praful de la stele??
  …concluzia e simpla …. nimeni nu face inchisoare sau tras corespunzator la raspundere…. tot degeaba scriem articole daca nu se si pune in aplicare legea.
  Cu stima, pt oamenii cu bun simt care inca mai traiesc in Romania.

 24. Oare cum ar trebui facuta aceasta curatenie ? Daca ministrul Irimescu in persoana, aproba acel raport de control de la Apia Cluj, deci cunoaste toate nergulile de acolo si nu ia imediat masuri, lasand pe acest director Zaharia sa-si faca in continuare de cap?
  Oare autoritatile astepta sa iesim in strada ,sau sa mergem din spirit civic la aceasta institutie,si-l sa-l scoatem de manuta pe Zaharia de acolo ?
  Oare ce este mai legal ,sa procedam asa din spirit civic, sau sa-l lasam pe acest director Zaharia de la Apia Cluj sa-si bata joc pana cand vrea el, de fermierii care trudesc din zori pana in noapte ?
  Da-ti demisia domnule Zaharia, curata Apia de mizeria pe care ai adus-o acolo, si…..doamne ajuta-ti !

 25. Mai functionarilor, stiti vorba aia din batrani omul din betie se trezeste dar din prostie niciodata.Va intreb voi din care categorie faceti parte? Voi mai stiti face si alceva sau numai sa improscati oameniicu noroi? Mai bine ati pune osul la munca si ati da banii la fermieri.

 26. Eu sunt un om din afara institutiei fost candidat pe vremea domnului Serban, nu am nici o treaba cu Apia, dar pur si simplu voi terfeliti functia de functinar public prin limbajul pe care il folositi.Rusine sa va fie mai functionarilor de 2bani!

 27. Cred că după remanierea de la guvern din seara asta, ministerele înțeleg să-și facă treaba. Nu cred că mai este nevoie de spirit civic, cred că oficialii îi vor veni de hac acestui director.

 28. Bine ar fi Dorina, dar eu cred ca esti prea optimsta. Inteleg ca acest Zaharia isi face de cap prin Apia Cluj, inca de la venirea lui , dar nimeni nu a luoat nici-o masura .
  La ministere in esalonele 2 si 3 sunt aceiasi oameni care l-au pus in functie pe acest director. Chiar crezi ca acum – corb la corb isi vor scoate ochii – ?

 29. Domnule cu nume predestinat – mumu- , chiar te faci ca nu intelegi ca aici nu este vorba de schimbarea pur si simplu a unui director, aici este vorba de un om care-si bate joc de omul si banul public si nu numai……

 30. ma fratilor,da directorii astia de la apia cluj is de tota minunea. noi nu mai stim pe unde sa scotem chemesa si astia stau pe purcoiu de bani si fac ce vor muschii lor. Cand mai vine un control de la Bucuresti acolo la apia, scrieti sa venim si noi sa le spunem cam cum ar trebui sai scoata de acolo cu picioare in fund

 31. Zaharia se crede stapan absolut nu numai la APIA Cluj, dar si peste agricultura clujeana. Un tip care si-a pus la Serviciul Controale pe Teren, in proportie de 9o% oamenii sai (oare de ce?) iar in loc de minte are in cap grandomanie, se vrea stapan si peste agricultori. Il deranjeaza , in primul rand, marii fermieri. Din invidie ar spune unii, din razbunare ar spune altii. Si cum sa nu-i crezi pe acestia din urma cand directorul APIA Cluj , conform raportului Corpului de control al Ministrului Agriculturii , a papat intr-n singur an peste 25 de tone de motorina, numai pentru plimbarile sale. In raport se spune ca soferul personal ar fi reusit un asemenea consum. Numai ca, toti salariatii APIA stiu ca soferul sau este un tip onest, iar Zaharia nu folosea soferul in deplasarile sale. Asta inseamna ca peste 100 de litri de motorina/zi consum pentru masina directorului, inseamna , de fapt furt de motorina.
  Cu o asemenea cantitate de motorina, un fermier de care Zaharia isi bate joc prin controalele lui cu dedicatie, ar putea sa lucreze peste 400 de hectare de teren. Puneti in balanta plimbarile unui DON JUAN iresponsabil, cu veniturile oneste obtinute de un fermier, cu acesta cantitate de motorina. Iar unul ca asta mai este si platit de stat cu o suma imensa. Ar trebui sa-si bage capul in nisip, ca strutii, nu sa mai stea in fruntea APIA. Dar nu o face, caci nesimtirea lui este mai mare decat el, iar tupeul ii intrece orice inchipuire.

 32. Inspectorii de teren sunt toți la mâna lui Zaharia, unii (cei vechi), de frică să nu fie dați afară, ceilalți ( cei angajați sau aduși de el ) ,fac acum o echipă care execută la fix ordinele tendențioase ale lui zaharia.
  Îi mai încurca Șerban pe acolo, dar cu ajutorul SPECIALISTULUI merca, acesta a fost dat afară și pus șef ovidiu rațiu, acela care are nevastă de treabă , așa că acum zaharia numai se joacă când trebuie ca un control să iasă bine sau rău.
  Să nu pățească și ei ca și șoferul onest, să scrie și să semneze numai pentru a-l satisface pe acest ZAHARIA nesăbuit.

 33. Eu ca fermier care imi duc viata de azi pe maine, mi-e groaza de ceea ce aud. Adica, de multe ori nu pot gasi un litru de motorina cand raman pe camp, iar Zaharelul asta, ii spun asa caci pe toti ii duce cu zaharelul, insul asta care nu are nimic in cap decat fufe, sa consume intr-un singur an 25 de tone de motorina! Cine te-a pus bai abramburitule in fruntea bucatelor ca aia trebuie sa fie mai prosti decat tine? Esti o rusine pentru agricultura , un zero absolut al carui loc este acolo unde sa nu vezi nici o pasarica.

 34. Lasa ca asta e satul de pasarele. Acum are nevoie de putina liniste. Ii trebuie timp sa mediteze, poate sa scrie carti gen Un playboi in minunatul univers APIA, sau Cu ce nu v-am gresit de m-ati mazilit, sau Amintirile unui turnator. Cel putin la Agronomie n-a scapat unul neturnat de Zaharia . Si asta vrea sa se numeasca dascal! Mai bine ar pava aleile insitutului cu cate o piatra pentru fiecare om care si-a castigat titlul de dascal. Zaharia are noroc cu taica-su care ii tine orele. Profesorul trebuie sa-l poarte in spate pana la 80 de ani, pe marele sef de lucrari Adisor, care, la 40 de ani copilareste si inoata in ape tulburi.

 35. In trei ani de cand este la APIA, Zaharia nu a petrecut niciodata atata timp la serviciu, poate doar cand era in concediu medical ( numai patru luni) si venea la APIA in niste carje improvizate si in trend cu moda, avand de de facut dosare impotriva dusmanului sau de moarte, Serban. Ca nu face nimic bun, este de stiut, dar macar il mai vad salariatii pe acolo . Altfel ajung sa-l uite, mai bine nu l-ar fi cunoscut. Directorul APIA Cluj simte ca i se pregateste ceva si nu vrea sa-l caute disperate secretarele pe la munte, unde nu are intotdeauna semnal, cand vor veni unii sa-l intrebe de sanatate. Iar sanatate are, doar n-a amuncit nimic in viata lui. Are alte lipsuri pe care nu mai stie cum sa le acopere. Nici macar Mireluta Chigher nu o poate face, ea care a acoperit si stie multe. Mult prea multe. Dar si cand va incepe sa scuipe doamna asta!…

 36. Veste proastă ! Speranța pentru intrarea în normalitate la APIA, s-a stins , domnul Director General Florin Fuar și-a dat demisia. N-a mai rezistat la clica de membri ai partidului conservator ,aduși în Apia de FOSTUL Daniel Constantin , oameni total neprofesionești,admiși pe aceleași criterii ca și cei aduși de Zaharia APIA Cluj.
  Păcat , mare păcat , că la această instituție în care s-a lucrat zi și noapte pentru a se pune treburile la punct ,au venit oameni care nu au nici-o atracție spre agricultură, care în 2-3 ani au distrus tot.
  Păcat ,mare păcat, că acestora le-a ținut lumânarea Melinda Kerekeș, Radu Druică și alții mai vechi din APIA,care în loc să ducă mai departe steagul demni, au preferat să fie pupuicuriști .
  Păcat, mare păcat, că cel puțin deocamdată, de la toate astea ,suferă funcționarii onești din instituție, suferă fermierii români, și toată agricultură românească.
  Totuși …..ar mai fi o speranță – ca domnul premier DACIAN CIOLOS , omul care a pus serios bazele APIA,să-și facă timp să facă curățenie aici , să aducă din centrele judetene 10 oameni pricepuți și serioși ,care să deblocheze activitatea,și fermierii să-și ia banii.
  Propun ca această curățenie să înceapă cu cei care au știut de toate neregulile și nelegiuirile din Apia, dar nu au luat nici-o măsură.
  Se pare că domnul Irimescu ,încă nu realizează că acum el este ministrul răspunzător și că nu mai ete secretarul de stat al lui Daniel Constantin și trebuie să asculte de toate inepțiile acestuia.

 37. Mai functionarilor de la APIA Cluj cum puteti fi atat de slabi mai oameni buni???? pai voi la Cluj nu sunteti in stare sa-i faceti la ZAHARELU ala al vostru o surpriza??? Sa-l intampinati voi intr-o dimineata asa pe la 11-12 cand vine el la serviciu, cu presa , televiziunea si va puneti fratilor in usa si aicia nu mai intra si ati terminat balciul cu nebunul. Daca directorul de la apia central nu va baga in seama, ministrul agriculturii nu, Ciolos nu faceti voi ceva sau cine vreti sa faca????? sau faceti o cheta poate rezolvati cu fratii nostri de peste Prut…. a face o intindere musculara si la gat nu numai la picior A DRACULUI SA FIE EL CA TARE A MAI SUFERIT CU PICIORUL IN GHIPS O JUMATATE DE AN.

 38. Da, Piedone, se pare că ai dreptate , oamenii n-au facut-o până acum, pentru că au crezut că după toate nebuniile lui Zaharia, orice oficial de bună credință îl trage pe dreapta imediat ,si propune trimiterea lui la răcoare.
  Ai dreptate că ar trebui procedat așa, că până se hotărăsc oficialii să ia măsuri, se poate intra mai repede în normalitate, se pot evita și alte nelegiuri,am înțeles că ăsta nici acum nu stă cuminte.
  Oare cum să facem ,să stabilim ziua și ora ,pe facebook nu se poate , că află Zaharia .
  Cum femeile l-au adus în APIA Cluj, tot femeile trebuie să-l trimită acasă, așa că propun tuturor funcționarelor să participe.

 39. Când vă propuneți să- l blocați , chemați-ne și pe noi fermierii, să-i punem un clopot de gât ,să -l auzim pe unde umblă ,ca să ne ferim de el.
  Vă punem totuși o condiție, să plece și Merca odată cu Zaharia.
  Merca trebuie să execute cu capul plecat ordinele lui Zaharia și acolo pe unde vor ajunge !

 40. Ok, măi oameni buni ! ce bine-ar fi să ne scăpăm de arogantul ăsta de Zaharia.
  Dar, promiteți că nu se strecoară , MARIA CIUCĂ, sau MARIA POP, ferească-ne dumnezeu,că aștia sunt mai ranchiunose ca Merca și Zaharia la un loc.
  Serban, le-a mai strunit ,era el mai gălăgios, dar v-a pus la muncă ,si noi ne-am luat banii.
  Să vină unul mai tânăr, așa cum este trendul, dar ne-am lecuit cu Zaharia ăsta, așa că eu zic să puneți unul cu drag de agricultură și de agricultori .

 41. odata am venit la apia cluj ,am dat nas in nas cu doamna dir ciuca ,am salutat si m am indreptat catre dansa sa o intreb o problema ,nu am avut cu cine ,era muta ,crita ,cum se poate sa existe asemenea salariati cu functii beti crita,zaharia cand se aghesmuieste ori se ascunde in birou ori o taie

 42. Ce dor îmi era să-l văd ! L-am văzut pe ZAHARIA , vedetă negativă, pe TVR Cluj ,azi pe la ora 18 20, luat la întrebări de un reporter destept. Acest mitoman, acest teleleu al APIA Cluj, nu mai stia pe unde să scoată camasa.
  Zău că ăsta e beteag cu capul, ați văzut că el se crede nevinovat !
  Reporterul spune că ministerul confirmă că acel raport rezultat în urma controlului efectuat la APIA Cluj, ESTE REAL, iar acest om nesăbuit spune că raportul este contrafăcut.
  Halal caracter !

 43. Pe langa faptul ca articolul asta nu are nici o legatura cu problemele din Apia, e suficient sa citesti comentariile ca sa iti dai seama de ce idioti, retardati sunt scrise. Intr-adevar Zaharia nu e deloc un om bun si sunt convins ca locul lui nu e la Apia, dar toata sarada asta ce ati facut-o aici se vede de la o posta ca e facuta de niste retardati care stateau in fund toata ziua si nu faceau nimic, bai FACETI UMBRA PAMANTULUI!! in loc sa va vedeti de ani care ii mai aveti pana la pensie, pentru ca majoritatea sunteti trecuti de varsta a-2a voi cautati scandaluri si pentru ce? sigur printre cei schimbati au fost aruncati prieteni sau rude intrate cu pile, ca doar vorba aia daca esti roman si nu ai o pila buna la stat esti fraier! Asa ca daca directorul nu si-a respectat atributiile serviciului sunt masuri care se pot lua contra lui frumos, rapid si elegant, ca sa intelegeti de ce am hotarat sa scriu acest comentariu, am dat articolul unui prieten care nu are nici o legatura cu Apia cu nimic, pur si simplu am cerut parerea unei persoane impartiale din exterior sa vad ce impresie ii face, concluzia „A venit Zaharia ala si a facut curatenie de toate putorile, cum sunt de fapt in toate institutiile statului si acuma frustratii scriu articole” exact cuvintele tipului. Probabil toti dinozaurii astia ex comunisti au luat exemplu din politica, cand nu ne convine ceva hai sa ne tiganim in presa ca sigur se rezolva!
  Si cu tinerii ce aveti pana la urma? Daca termina copiii, nepotii vostri o facultate toata lumea se plange, vai ce greu ii ca faci o facultate si nu iti gasesti un servici in ziua de azi, normal ca nu gasesti cand dinozaurii se lacomesc, inclusiv acum in orice sediu APIA, in orice judet mergi cam 50% is aproape de pensie si vreo 25% aproape de 50 de ani plus minus, ca doar e loc la stat si dinozaurii is fac cuib ca e cald si bine.
  Mai oameni buni treziti-va si lasati replicile astea cu „unde esti tu tepes”, daca s-ar trezi tepes sau care vreti voi din istorie v-ar asigura la fiecare cate 2 perechi de palme bine meritate! PA!

  • Intr-adevar comentariul tau e idiot si retardat si nu are nici o legatura cu subiectul ADRIAN ZAHARIA care conduce APIA Cluj dupa bunul sau plac si fara sa respecte legea!!! Din pacate tinerii angajati de Zaharia sunt mai puturosi decat batranii de 50 plus, stiind ca il au in spate pe acest conducator fara scrupule, imoral si plin de rautate! Celelalte probleme din APIA Cluj sunt mult mai grave si exista institutii competente care le pot analiza asa cum se cuvine…Asa ca e bine sa ne abtinem pana se clarifica situatia…

 44. Măi domnule UNU’ , bine te-ai denumit , pentru că chiar ești UNUL singur care chiar nu ai înțeles ce s- a comentat aici. Poate că ești un tânăr angajat de Zaharia în APIA, dar se vede că nu ai lucrat nimic niciodată, dacă vorbești așa despre salariații unei instituții în care chiar că s- a lucrat nebunește , zi și chiar noapte.
  Îmi este clar ce fel de om ești atunci când tu numești ca fiind ,, putori, dinozauri, ex comuniști ” oamenii cu experiență și expertiză , de la care tinerii trebuie să învețe meserie.
  Chiar nu ai înțeles că nu are nimeni nimic cu tinerii, tuturor oamenilor le plac și se mândresc cu tinerii, dar nu și cu marea majoritate angajați de Zaharia, care nu au coloană și pentru un bănuț sunt de acord să-l slujească pe acessta ,și să participe la toate mojiciile și josniciile lui.
  Poate îi cunoști pe Filip Ovidiu,Culic Daniela, Crișan Mihai, Popu Diana , Ulici Ramona, specialista Teodora, Groza Paul,Sârb Petru , inspectorul Șteiu și marea majoritate dintre cei angajați de Zaharia ? lucrează aceștia altceva ,decât să spioneze și să-l acompaniezae pe acesta la toate chefurile interminabile . Știi bine că aici se mai adaugă lingăii (salariații ghiocel și foarte slabi profesional, mai vechi ) cum ar fi Chigher Mirela , Ovidiu Rațiu CU FAMILA, Corda Titi, Tecar Eugen, Mihăeștean Mariana ,Pop Maria,Ciucă Maria, Hoza Ioan, Gaidâm Daniela, Bota Florin, și alții care știu că nu se supără că nu -i nominalizez, pentru că acum când știu câte ilegalități au făcut le țâțâie posteriorul.
  Rușine , de mare rușine au făcut toți aceștia APIA Cluj, toți sub bagheta acestui Zaharia, care sub protecția lui fostului Daniel și a suitei lui, a crezut că nimeni nu-l poate deranja cu nimic.
  Acum când echipa de control a ministerului a constatat clar ilegalitățile , aceștia scuipă în sân și se gândesc că poate chiar le-ar prinde bine la răcoare , pe căldurile astea.
  Sper să se termine cât mai rapid acest bâlci creat de echipa Zaharia – Merca, până se mai paote face ceva pentru ca instituția să intre în normalitate.
  Succes ,dragi anchetatori !

 45. nu sunt secretare sunt amicele de dezmat ale lui zaharia prin tot felul de deplasari in interes de serviciu,a fortat personalul din subordine ce se apropiw de pensionare sa se pensioneze anticipat,a condus personalul din subordine cu teroare prin achizitiile tinere care habar nu au de meserie,a angajat sotii doamnelor ofertante de distractii,a montat in birouri camere de supraveghere care erau monitorizate de fufele angajate ………..un dezastru ,chiar nimeni din personalul apia nu intelege cum a reusit sa intre pe postul de director ,apropo ,se lauda ca a fost coleg cu exministrul daniel constantin ,un incapabil ce si a dus la minister tot felul de consilieri de fapt neamuri

 46. Bai UNU tu ai spart rau presa, vai de tine. Tare rau e sa fi prost…. la tine se vede clar ca esti lovit, sa nu mai scrii sa vedem si noi cat de prost esti!!!

 47. Domnule ! Se vede clar că Zaharia ăsta este paranoic ! Uitați-vă puțin la el, vedeți ce moacă are, cred că se și droghează băiatul ăsta !
  Oare APIA nu are medic de medicina muncii, să-l consulte, să pună un diagnostic corect , să vă scape de el ?
  Oare ministrul Irimescu l-a văzut vreodată ?sigur că l-a văzut și a înțeles cu ce om are de-a face, așa că mai aveți un pic de răbdare…… că-l trimite la răcoare !

 48. Așa e , ăsta fiind bolnav , îi place sângele , îi place reclama , fie ea și negativă. Se va lega de fiecare fir de ață , dar dacă a făcut ce scrie în acel raport însușit și de ministru Agriculturii , va fi rău de el.
  Nu-i pasă că va trage după el oameni care l-au slujit , pe toți îi va trăda numai ca el să scape.
  Omul ăsta trebuie izolat, a distrus mulți oameni și va mai distruge pentru că la boala lui asta este o plăcere !

 49. Directoarea asta nu fost arestată ? Încă mai sunt banii publici pe mâna ei ? Eram sigur că Zaharia nu poate face echipă decât cu penali. Cum să fie Presedinte al comisiei de disciplină ,când ea e cea mai indisciplinată ? Păi atunci sunt de vină toți directorii generali care au trecut prin Apia central și n-au schibat-o (Merca nu se pune pune că și el face parte din gașcă ).
  Domnule HORUMBA ,te rugăm fii bărbat , și pune-o pe liber pe această femeie si-ai să- mi mulțumesti când vei vedea ce piedică e acestă Melinda pentru APIA.

 50. Noi ei de la USAMV cui să ne plângem de Adrian Zaharia? Și pe aici ne-a făcut de râs, știți bine cum beat a avut tentative de viol la studente. Noroc că acum vine mai rar pe la noi, dar imi pare rău de voi la Apia !
  Oricum ceva trebuie să se întâmple , pentru că băiatul ăsta nu merită să stea între oameni, d-apăi să fie cadru univeritar (uns la fostă catedră a lui taică-său ), sau să lucreze în instituții publice .
  Doamne ajută !

 51. Am auzit că încep anchetele la APIA Cluj. Am auzit că echipa asta de nebuni ai lui ZAHARIA – merca – bota, a falsifcat documente și acum se pârăsc unii pe alții.
  Așa vă trebuie fraților, dacă în loc să ascultați legea , ați executat orbește ordinele verbalae și ilegale ale acestui individ .
  Zaharia continuă să șicaneze funcționarii care-l încurcă încă, stați liniștiți că e gata ! uitați-vă la fața lui buhăită care acum nu-i numai de la alcool și droguri, acum este și de supărare.
  Să nu vă pară rău de el , stiți bine că atunci când îi încolțit inspiră milă ! Nu vă lăsați înduplecați !

 52. Doamne ajuta sa scăpam odata de el si de acoliții lui, macar de 50% din ei, sa ii tragă pe toti după el.
  Nu e bine sa dorești răul nimănui , dar asa nu se mai poate, cum mai poate fi in funcție după asa un scandal
  Bine ar fii sa se faca o Minicuratenie si in APIA central, pentru ca de acolo pleacă toată susținerea lui

 53. Cum sa ai mila de un asa om? El nu are mila de nimeni, numai interesul lui e important si pentru a-si atinge scopurile, calcă tot in picioare. Oricum asta nu e om, indiferent ca e bolnav psihic sau dependent, nu are nici o scuza.
  Se vede pe fata lui ca e dracul gol in persoana , Numa cine nu-l cunoaște nu stie ce fel de om e
  Pleacă odata Zaharia si i-ai cu tine pe toti ai tai

 54. Fiind și eu funcționar public de conducere la o altă instituție din Cluj ,tare m-am burzulit când am văzut că oamenii ăștia de la APIA CLUJ , își varsă tot năduful prin presă , în loc să-și spele rufele în casa APIA.
  După ce am citit toate cele , mi-am dat seama că nu am dreptate , că funcționarii au respectat ierarhia sesizărilor, dar nimeni de la nivel CENTRAL, n-a intervenit să stingă conflictul.
  În imaginația mea , m-am gândit ce-am fi făcut noi dacă directorul nostru ar fi procedat ca și acest Zaharia , și trebuie să pun că am ajuns la concluzia că oamenii de la APIA , au fost prea răbdători și acum îi cred în stare de orice pentru a rezolva problema Zaharia.
  Cred e chiar datoria lor să continue până la capăt și că legeal ar fi ca cei din Ministerul lor să intervină imediat , pentru a se intra ăn normalitate.
  Altfel , am să urmăresc cum se rezolvă problema , chiar am vorbit cu câțiva colegi să luăm legătura cu salariați din APIA CLUJ, și să ne solidarzăm în vederea respectării legilor cu privire la funcționarul public.

 55. Eu lucrez în administrația locală, stresant ,dacă am avea și un asemaenea șef ca acest director ,am înebuni .
  Cum de se pun directori la instituții , care nu sunt bine examinați psihic ? pentru că să mă ierte Dumnezeu , domnul Zaharia – are o problemă !
  Mă solidarizez clar cu funcționarii din Apia Cluj

 56. Din păcate nu prea ai Marinaș. Voi tinerii , nu ca ăia ai lui Zahăraț , trebuie să faceți ceva !
  Aveți votul în toamnă, organizați-vă, faceți sindicate credibile , presa să fie informată la timp și eu cred că se rezolvă.
  Din păcate ,trebuie sparte structurile, nu vezi că la Apia Cluj,știe de atâta timp și ministrul nelegiuirile directorului și……deocamdată nimic.
  Răbdare este la maxim,la mulți le va părea rău că nu au rezolvat problema rapid, peste câteva zile ieșim în presă cu ….tot tacâmul, în care vor fi total discrditați și oamenii lui Zaharia.
  Sfătuiți-l să-și dea demisia și ne oprim aici, dacă nu mai auzim de el !

 57. Domnule Zaharia, ati adus acesti tineri in institutie, i-ati angajat „cum ati putut” si i-ati pus sa urmareasca, sa sicaneze si sa toarne angajatii! Ce au invatat acesti tineri de la dumneavoastra domnule profesor??? Ce exemplu de normalitate si moralitate le-ati dat??? Venim la serviciu, ii urmarim pe altii ce lucreaza si ce fac si ii turnam la sefu sa ne fie bine…Frumos…si v-ati mai ajutat si de cateva camere video sa nu va scape nimic! Veti da socoteala pentru tot ceea ce ati facut fara indoiala!

 58. Daca pana saptamana viitoare nu se intampla nimic la APIA Cluj – vor iesi in presa toate dedesupturile din institutie !! Incepem cu promiscuitatea
  Aviz doamnelor si domnitelor din jurul directorului !!
  SE CUNOSC ELE SI E TIMPUL SA AFLE SI FAMILIILE LOR !!!

 59. Trist , foarte trist că acest om a reușit să-și bată joc de toată lumea. Chiar și pe oamenii lui care-l susțin, de la Cluj și de la București, care cu naivitate cred în vorbele lui mieroase dar întotdeuna otrăvite, îi consideră niște proști pentru că poate să-i ducă ușor cu preșul.
  Chiar vrea bătaie de joc până la capăt ? omul ăsta dacă nu ține la onoare , nu ține nici la libertate, a lui și a acoliților lui ?
  Înțeleg că sunt și multe filmulețe megacompromițătoare ! chiar vrea să le vadă toată țara ?

 60. sunteti ca niste babe care toata ziua birfesc,nu va inteleg,de ce nu va adresati organelor competente daca considerati ca a savirsit ilegalitati? Mai vor stiti proverbul ala din batrini” din betie te trezesti dar din prostie niciodata,cred ca ii valabil si pentru voi.Orce minune tine trei zile dar la voi vad ca tine mai mult.Terminati si treceti la treaba.

 61. CONTROL AL PREFECTULUI !!!!!!!!!!!!!!!!!! Auziți c-a fost prefectul la APIA Cluj , să verifice ,vezi doamne, dacă se adeverește că s-a aflat cum a fost angajat ilegal la APIA fostul său subprefect CODREAN.
  Ce ziceți, domnule prefect ? Ce măsuri luați acum , până nu iau alții ?
  Trebuia să mergeți la APIA Cluj, să mergeți prin birouri, să vi se confirme nebuniile lui Zaharia ? Ce a făcut băiatul acesta din APIA Cluj, v-a plăcut ? Cred că acum chiar trebuie să luați măsuri !

 62. ION, cum îți permiți tu să spui că doamna Melinda Kerekes- președintele comisiei de disciplină APIA, domnii directori generali toți câți au fost, domnul ministru , NU SUNT ORGANE ? Dacă te referi la alte organe ,citește cu atenție raportul de control aprobat de domnul ministru Irimescu, și vezi că sunt sesizate și acelea.
  Pe noi nu ne interesează să-l salte organele acelea la care te referi tu , noi vrem să fie suspendant de către organele competente, sau să-și dea demisia,să se stopeze astfel toate abuzurile lui Zaharia.
  Nu mai dechide subiecte despre bețivi combiant cu proști ,că- ți superi prietenii . Vrei să- i reamintim ?

 63. Aurelia draga, PEFECTUL VUSCANl a venit sa cerceteze unde trebuia sa vina la serviciu al sau subordonat DAN CODREANU-SUBPREFECTU sa-i spuna la ala ce sa minta; si sa afle cum la angajat NELUTU MERCA fara examen si fara sa-l vada la fata si ia platit si salariu la subprefect. ASTA ESTE CONFORM NORMELOR EUROPENE DE LA APIA CLUJ CA NUMA LA NOI SUNT ASEMENEA LEGI………..URGIE DIRECTORI INCOMPETENTI !!!!!

 64. mai ION nume de sluga se vede ca tu esti si prost, nu te-o chemat nimeni la povesti asa ca du-te tu si lucra ca pana acuma ai umblat cu spionajul si raportul, acuma hai sa facem schimb sa vad cum ti-a place….jegosi de oameni fara respect , fara caracter, fara 7 ani de casa…….SALBATICE ANIMALE CA ASTIA NU-S OAMENI

 65. Am informații pe surse, că pe ZAHA, l-a copleșit totuși rușinea ,și-a zis că-și dă demisia ,dacă se oprește totul aici ! Eu una nu prea cred . Ce ziceți ? dacă , ați fi de acord ?

 66. Da de unde rușine la asta ? am fost acum pe la apia,zaharia era pacolo,e drept ca era rosu la fata ca fundul la maimuta. Alcoolul asta !!!!!!!!

 67. ce limbaj frumos aveti….. Sa va fie rusine …mai functionari de doi bani.Eu am numele de sluga dar mai bine sluga decit prost.Da? Voi nu mai stiti ce sa m ai scrieti ? Mai bine ati termina,pe o parte din voi va cunosc si eu si stiu cati bani faceti,adica zero lei.Vreti sa vorbim putin si de pe vremea cind era director cel pe care il ridicati in slavi adica domul PD,si mai stiu si cum s-au facut angajarile pe vremea lui.Voi ati uitat? Si eu mai cunosc o parte din cei mentionati mai sus adica Ciuca,Corda si restul mentionati de voi, nu ajungeti nici pe departe la degetul cel mic profesional vorbind.Sa va fie rusine ,credeti ca voi sunteti legea intruchipata,ia sa fac eu o plingere la organele competente sa va verifice dosarele fermierilor pe care le gestionati dumneavoastra acuzatorilor.Voi sunteti mari profesinalisti nu ? restul sunt salariati ghiocel,nu? Vai de capul vostru,as crede dac nu vas cunoaste.Mai lasati birfa si treceti la treaba mai profesionalistilor……..

  • Văd că ești și prost și slugă, de la Zaharia îți vin gândurile astea cu sesizarea organelor competente? Și în primul rând ca să faci o sesizare trebuie o faci nominal, și să știi să scrii, aici nu mai merge cu comisia de disciplină, probabil că ai acces la dosarele „colegilor tăi”, am pus ghilimele că nu pari o persoană care își iubește colegii de crezi că poți să faci sesizări legate de dosarele lor, îi fi vreun șef (șefă) de centru dar, nu uita că până la urmă șefii generează tranșele de plată și le semnează, ar trebui să verifice eșantionul de 5% din dosarele incluse în tranșele de plată. Așa că vezi să nu-ți dai singur (singură) foc la valiză cu sesizările pe care vrei să le faci.

 68. Cum sa nu stea Zaharia bine mersi si linistit, cand acum 2 saptamani trimisul special al APIA Central dl. Radu Druica – sef de ceva Resurse Umane il acompania in escapadele burlacesti ???
  Acestea incepeau dupa-amiaza prin preluarea de la Hotel Royal (locul de cazare a d-lui Druica) si erau finalizate noaptea tarziu/dimineata devreme pe la Belis prin cabane.
  Dimineata la birou inca emanau aburii de alcool ! Nimeni nu le punea etilotestul cumparat de Zaharia din bani publici la APIA Cluj !
  Dar le vine si randul celor din APIA Central!
  Sa nu ne creada numai prosti si daca vom fi intrebati vom detalia !

  Un angajat ” inselat „

 69. Ioane , îți las ție injuriile , atâta știi și nu vreau să te discreditezi. Dacă profesionist ești ca și Corda ,m-ai convins, deci și pe probleme de APIA ,te las în pace. Ca slugă însă te apreciez, numai că mă simt obligat să-ți atrag atenția , că nu-l cunoști bine pe Zaharia, când va fi să dați cu subsemnatul, veți rămâne singuri și vi se va reproșa chiar de el că nu respectați fișa postului !
  Mai gândește-te !

 70. Păi cum să nu-l omeneasă Zaharia pe Druică ,pe acest pronograf desăvârșit, doar el a fost în comisia de concurs când a intrat Zaharelul în APIA Cluj.
  Pentru o mai corectă informare , prima dată au mers la Sălicea, la Domeniul Regilor și cum apa era mică, nu le-a plăcut și au mers la Beliș.
  Avem toate detaliile dar le ținem pentru vremuri mai grele !

  • Măi Marine! Să te țină Dumnezeu sănătos, să vedem şi noi detaliile! Cât de grele trebuie să fie vremurile, că deja nu mai suportăm mârlănia? Dă frate publicității tot ce ai să demascăm odată mizeriile! Cum să te determinăm?

 71. Fraților, iar a fost domnul Prefect Vușcan la APIA Cluj, două zile la rând ! Vrea oare să-l spele pe Zaharia, sau mai tare îl arde de fostul său subprefect Codrean. Orice ați face domnilor, nu puteți fi mai tari ca Dragnea, vedeți că pe l-au trimis în judecată pentru trafic de influență , salarii fictive, etc.
  Domnul Vușcan cu aghiotantul său Boca , au venit să stingă conflictul cum? a chemat o seamă de salariți (cei mai mulți noi angajați de Zaharia ) într-o ședință și cum salariaților de bună credință le-a fost teamă să spună adevărul , concluzia lui Vușcan a fost că-i liniște la APIA Cluj.
  Oare dacă ați vrut să aflați adevărul ,de ce domnule Prefect ,nu ați avut discuții și cu cei care au avut curajul să spună adevărul în fața corpului de control MADR.
  Chiar dacă nici la inundații nu ați fost 2 zile la rând așa cum ați mers la APIA Cluj, nimeni nu va crede că vreți să aflați adevărul până când nu ascultați toate părțile implicate.
  Asculați-i și vă veți cruci , de câte nebunii și nelegiuiri a fost în stare acest directoraș cu camarila lui.

 72. Vrem să vedem dacă pe Zaharia ăsta, chiar nu-l interesează cât de rău ar putea face unor oameni (chiar femei) ,care i s-au supus ?
  Acum sunt oameni chiar din suita lui care încep să înțeleagă cât de naivi au fost și ne-ar parea rău s-o pățească pentru naivitatea lor ! Știu că-mi veți spune să nu avem milă, dar hai să nu fim ca ei !

 73. Oricum dacă săptămâna aceasta nu demisionează,sau ce știu cum pleacă din APIA, SĂPTĂMÂNA VIITOARE CONSIDERĂM CĂ EL A VRUT SĂ INTRĂM ÎN VREMURI GRELE ! și vom reacționa ca atare !

 74. Catre angajatii APIA aflati in preajma directorului Zaharia !

  Din pacate pentru dumneavoastra, saptamana viitoare vom incepe sa detaliem in fata presei si a organelor abilitate toate cele „facute si ascunse de ochii lumii”, dar cunoscute de catre noi, cei de acolo cu coloana vertebrala.
  Va va trage dupa el si pe voi pe toti, pacat ca nu vedeti, aveti copii de crescut !
  Incercarea dvs de a da o impresie de legalitate tuturor prostiilor dictate de catre Zaharia al vostru, prin inlocuirea si fabricarea de documente ( deseori total neprofesionist ) va atrage dupa sine raspunderea dvs penala si civila !
  Veti fii obligati sa platiti in solidar cu directorasul, pentru toate prostiile la care a-ti fost partasi!
  Uitati-va in oglinda…

 75. „Veti fii”, „…a-ti fost…”… Bat-o focu’ de gramatica!!! Stim ca prin Oltenia e un pic altfel, dar nici chiar asa. Va recomandam sa scrieti prima data textul in word. S-ar putea sa ajute. Pe urma dati copy/paste…daca nu e prea complicat. Hai, va rog, nu va mai faceti de minune. Inca cu stima,

 76. Mihai Crișan, asta e ! spune-le că ai motivele tale (școala!!!!), să nu scrii corect gramatical. Spune-le că ești dim MM, nu de altundeva !

 77. Nu stiu daca va putea face cineva ceva împotriva acestui nenorocit care face absolut tot ce vrea. Merge in continuare cu masina de serviciu la USAMV, la fel ca si pana acum, ba chiar amenința ca are „relații” si deja a aflat cine a scris toate comentariile la adresa lui si ca vor vedea ce vor pati cei care au îndrăznit sa scrie. Tot timpul caută sa intimideze si amenința in continuare. Este puternic susținut de la București, ca doar e buna țuica din ardeal si femeile ușoare puse de el la dispoziție amatorilor de distracții. Peste puțin timp toate vor fi uitate, mușamalizate, iar acest derbedeu pe nume Zaharia va fi tot la locul lui de unde va face rău in continuare celor care nu i se supun si nu fac parte din gașca lui de bețivi si delicvenți. Nu știe nimic, nu cunoaște legile, le ignoră, când vin controale dispare si lasă pe alții sa răspundă in locul lui si uite așa se orientează si scapă mereu.

 78. Hm,trai bun printre pipitelele lui ,grasut ca un purcelus…fata de spritar…”Politicianul” tipic romanesc,el nu a facut nimic, e curat ,i se fabrica dosare din senin…e, ce mai marfa produsa de Voiculescu&Constantin.Legati pt Dumnezeu purcelusul acesta.

 79. Zaharia e detasat in acte dar prezent toata saptamana aceasta prin APIA Cluj. Intimideaza angajatii, ameninta pe toata lumea si in general e deranj mare pentru el si aplaudacii lui – Cigher (amanta 1), Culic, Natalia Ratiu ( amanta 2), Popu, Gherman, Bota si altii ca ei.
  Se strange latul in jurul lor si e cam deranjant ca isi pierd slujbele unii dintre ei.
  Noi ceilalti angajati le oferim servetele de uz general si le uram sa il urmeze pe tatucul lor.

 80. Zaharia e detasat in acte dar prezent toata saptamana aceasta prin APIA Cluj. Intimideaza angajatii, ameninta pe toata lumea si in general e deranj mare pentru el si aplaudacii lui – Cigher (amanta 1), Culic, Natalia Ratiu ( amanta 2), Popu, Gherman, Bota si altii ca ei.
  Se strange latul in jurul lor si e cam deranjant ca i-si pierd slujbele unii dintre ei.
  Noi ceilalti angajati le oferim servetele de uz general si le uram sa il urmeze pe tatucul lor.

 81. apropo de cabana stiti ca mireluta era cu pasarica in poala la …….stiti voi cine ,zaharia pune la dispozitie organelor pasaricile achizitionate ,cu prefectu lasatio mai moale asta nu are timp de serviciile descentralizate ci de serviciile lui ,asa ca nu va bazati pe el.chemati oameni buni presa si tv si sa veceti cum se va misca si ministerul si prefectura ,propuneti verificarea tezei de doctorat a lui don profesor zacaria ,asta este bolnav nu are ce cauta la apia duceti lla un control psihiatric si psihol ,o saaveti surprize ,am auzit din surse ca e cercetat pt tentativa de viol pe la facultate

 82. ce tot face licheaua de zaharia la apia ,am auzit ca a dat porunca la sefii de centre pe care tot el ia numit sa faca liste cu personalul care sa semneze ce zaharia …..e cel mai bun ,daca era bun de ce se ocupa in institutie sa spioneze subalternii,sa le faca dosare sa i ameninte ,o sa vedeti cum o sa plece de acolo cum o sa iasa adevarul si lumea nu o sa mai fie santajata de acest derbedeu ,un fals la adresa specialistilor din apia

  • Sa intelegem ca unora le e frica de dosare? Au ceva pe suflet? Hmmm… Cred ca va e frica sa nu iasa ceva la iveala. Dar stii vorba aia: de ce ti-e frica nu scapi!!!

 83. zaharia ,ti a spus cineva ca totusi ezti bolnav ,asa om te comporti precis trebuie sa ti se faca un control psihiatric ,restul care posteaza in favoarea ta sunt lingaii care te sustin dar sunt asemanatori tie ,fara nicio valoare profesionala

 84. Se pare ca tanarul nostru petrecaret a invartit navoadele si s-a intors pe meleaguri natale, fiind repus in functia de director apia. nu ca ar fi stat vreo zi in giurgu. E greu fara mamicile din apia! Si apropo de mamici, surpriza mare e ca acest individ urmeaza sa fie tata in curand, dragul de el. Cea mai buna gluma pe care universul a vrut sa i-o faca!sunt doar curios daca tanara domnita care ipoarta pruncul stie cu ce se ocupa acest domn „distins”….ca daca nu, poze exista!!!!! mor de ras:)))))))))

 85. Omule… tu realizezi că acest Zaharia , învârte pe degete o instituție (APIA),cu fermieri și funcționari la un loc.
  Baiul îi și mai mare că BUCUREȘTIUL știe tot , dar din indiferență și nepasare nu face nimic, îi lasă pe fermieri și funcționari la voia întâmplării și la el să-i rupă gâtul organele de cercetare penală.
  Cred că sunt de vină mai mare șefii de la București, care au lăsat atâta timp APIA Cluj să fie batjocorită de un asemenea specimen !

 86. Hai, acum lăsați-l în pace ,că-i beteag sărăcuțu, e iarăși în concediu medical ,acum când are atâtea probleme cu părinții săi bătrâni și bolnavi și colac peste pupăză îi mai naște și concobina ! – astea sunt motivele total false de care s-a plans pe la ușile MADR , și i-a fost întreruptă detasarea lui ZAHARIA ADRIAN la APIA Giurgiu.
  Halal caracter ! Halal onaore !
  De ce medicamente ai nevoie măi Ady, măcar să porți merge la …..cinematograf (a se citi……tribunal ).
  S-apopie lațul ,la câte ai făcut ,n-ai cum să scapi ! îmi pare rău ,dar toate ți le-ai făcut cu mâna ta, multe din prostia enormă care te caracterizează .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.