Zeci de kilograme de carne au fost confiscate de inspectorii sanitar-veterinari. Sacrificarea animalelor a fost făcută în Sânnicoară în condiții neigienice și ulterior, era vândută fără aviz. Carnea urma sa fie destinată unui colectiv pentru a fi consumată.

”A fost o acțiune a inspectorilor din cadrul Direcției Sanitar- Veterinară împreună cu reprezentați ai IPJ Cluj. S-a depistat o cantitate de carne de vită într-o unitate care urma să fie destinată unui colectiv pentru consum.

Ulterior s-a stabilit faptul că sacrificarea animalelor a fost făcută în condiții neigienice într-o gospodărie din localitatea Sănnicoară. Ulterior, carnea a fost transportată prin mijloace improprii, neigienice într-o altă gospodărie, care urma sa ajungă pentru consum”, a declarat Ioan Oleleu, directorul DSVSA Cluj.

carneeee

Ioan Oleleu mai precizează că produsele sunt puse sub investigație și urmează să se afle și punctele în care a ajuns carnea fără aviz sanitar-veterinar.

Sursă foto: digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.