UPDATE: Bărbat, găsit mort pe terasa unui local din comuna Mihai Viteazu EXCLUSIV

893

UPDATE:

Din surse apropiate anchetei am aflat astăzi, în urma efectuării autopsiei, că bărbatul în vârstă de 68 de ani din comuna Mihai Viteazu a decedat în urma unui infarct şi nu a vreunei lovituri în zona capului, așa cum s-a bănuit în primă instanţă.
__________________
Știrea inițială:

Vasile Sel este un pensionar din comuna turdeană Mihai Viteazu care de circa doi ani – de când şi-a pierdut soţia – a picat în patima băuturii. Joi dimineaţa, un localnic ce intenţiona să-şi cumpere medicamente de la farmacia aflată în proximitatea localului, a dat peste cadavrul bărbatului, chiar la intrarea pe terasă. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au solicitat prezenţa medicilor legişti de la Cluj-Napoca şi a unui procuror, din cauză că decedatul prezenta o urmă de lovitură în zona capului. Trupul decedatului a fost dus la I.M.L. Cluj în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei  decesului acestuia.

Agitaţie mare, joi dimineaţă, pe terasa localului „Madrigal” din localitatea turdeană Mihai-Viteazu după ce un localnic a descoperit, în jurul orei 8.30, trupul neînsufleţit al consăteanului său Sel Vasile, un electrician pensionar în vârstă de 68 de ani. La faţa locului au sosit degrabă procurori, reprezentanţii serviciului criminalistic din cadrul Poliţiei municipiului Turda precum şi medici legişti de la I.M.L. Cluj – asta deoarece bărbatul prezenta o urmă de lovitură în zona capului, fapt care a iscat suspiciunea anchetatorilor. Maria Sevan, patroana localului unde a avut incidentul, a declarat pentru Gazeta de Cluj următoarele:

”Ieri, când am plecat acasă, pe la 21.30, după încheierea programului, l-am lăsat pe bietul om dormind cu capul pe o masă. Nu m-am agitat prea tare fiindcă aceasta era starea obişnuită a sa în ultima perioadă, căci vecinul circula între localul meu şi cel aflat în proximitate, ”Almelin”. Eu cred că e vorba de un accident datorat stării euforice în care s-a aflat omul şi moartea i s-ar datora căderii cu ceafa pe bordura terasei, fiindcă eu aş exclude varianta crimei și tâlhăriei. De altfel văd lângă el telefonul mobil şi actele, că despre bani nu putea fi vorba: omul îşi cheltuia pensia de 13 – 14 milioane de lei vechi în circa două trei zile, numai pe băutură”… Cât despre poliţiştii aflaţi la faţa locului, în momentul când le-am cerut părerea asupra incidentului, aceştia s-au eschivat îndemnându-ne să ne adresăm purtătorului de cuvânt al I.P.J.Cluj.

Barul Madrigal şi cadavrul

Barul Madrigal şi cadavrul

 

“La data de 31 august a.c., în jurul orei 09:00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în apropierea unui local public din localitatea Mihai Viteazu a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde în urma cercetărilor a fost identificată persoana ca fiind un bărbat de 68 de ani, din localitatea Mihai Viteazu. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea parchetului competent”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ag. şef. adj Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ