Cadavrele a trei bebeluşi, găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului

430

Poliţiştii şi procurorii bistriţeni au început anchete în comuna Bistriţa-Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce, în podul unui bloc au fost găsite cadavrele a trei bebeluşi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat că au fost sesizaţi despre faptul că în podul unui bloc din localitatea Bistriţa Bârgăului ar fi fost găsite cadavrele unor bebeluşi.

„Echipa operativă a Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud, s-a deplasat aseară (joi – n.r.) la faţa locului, unde au fost identificate cadavrele a trei bebeluşi. În acest caz s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul copiilor”, au declarat surse din cadrul IPJ, potrivit MEDIAFAX.

Conform unor surse din cadrul anchetei, cadavrele bebeluşilor au fost descoperite de o femeie care a urcat în pod să cureţe.

Femeia a fost cea care a anunţat şi Poliţia.

Localnicii au declarat că bebeluşii erau morţi de mai mult timp şi că erau ascunşi în cârpe şi saci de plastic, mai scrie MEDIAFAX.

Cele trei cadavre au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bistriţa pentru efectuarea necropsiei.

După ce Serviciul Judeţean de Medicină Legală din Bistriţa a ridicat cadavrele, podul blocului a fost sigilat.

pod

 

LĂSAȚI UN MESAJ