Culmea audierii: Polițistul a fugit de la Parchet!

288

Un polițist din Dolj este căutat de colegii săi după ce a fugit de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj  unde urma să fie audiat într-un dosar în care este inculpat.

Agentul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, a fost chemat, vineri, pentru a fi audiat de procurorul de caz, într-un dosar în care este cercetat pentru purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual, conform cotidianul.ro

Faptele ar fi fost comise în noaptea de 27 spre 28 iulie 2016, când Petcu și alți polițiști ar fi luat pe sus un craiovean, care a depus plângere în acest sens, l-ar fi introdus cu forța în mașină, dus la sediul IPJ Dolj, l-ar fi bătut și apoi amenințat să nu depună plângere.

Polițistul Dorin Petcu s-a prezentat la Parchet, dar a spus că nu vorbește decât în prezența avocatului său și că merge la mașină să-și ia telefonul ca să-l sune. A urcat în mașină și a dispărut, fără să mai răspundă la telefon.

Procurorii au emis mandat de aducere pe numele poliţistului. S-au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră și urmează să ceară Tribunalului Dolj arestarea în lipsă a acestuia.

Anchetatorii fac apel la cei care pot oferi informații despre agentul de poliție să se adreseze IPJ Dolj sau Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.