Deputat PSD acuzat de viol și percheziționat de mascați

659

Ieri dimineață, mascații și procurorii DNA au efectuat percheziții domiciliare la locuința și firma la care este acționar deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis deputatul ”Mitralieră”.

Anchetatorii speră să obțină mai multe documente privind licitații publice pentru contracte de asfaltare a drumurilor, la care ar fi participat firma controlată de deputat, SC Concordia Con.Strade SRL Cătălin Rădulescu se dă victima unui război politic, spunând că știa încă de vineri de percheziții. La fel, s-a considerat o victimă politică și când o tânără l-a acuzat că ar fi violat-o. Potrivit curentul.info, la capitolul credibilitate contribuie decisiv și faptul că sora lui, creatoarea de modă Mirela Rădulescu, a fost reținută în 2012, pentru trafic de droguri!
Deputatul PSD crede că DNA a primit un ordin politic, de undeva, din zona Argeșului „?ê?£tiu exact ce s-a pus la cale și de către cine, chiar de vineri. Ei s-au dus acolo cu presa, a fost totul aranjat, știam de vineri că vor fi o mulțime de acțiuni împotriva mea. Nu vreau să comentez pentru că nu ar fi bine, până la urmă verifică o companie. Eu sunt unul dintre patroni, dar este un alt administrator, eu nu am administrat compania și habar nu am ce se întâmplă în această companie“, a declarat deputatul PSD.
El a precizat că administrator al acestei firme este fratele său, care a fost chemat la acțiunea anchetatorilor.
„De ce să îmi fie teamă? Nu mi-e teamă, să le fie teamă altora de ce pot eu să spun. Sunt medic de profesie și toată viața mea am fost în slujba oamenilor. Nu îmi fac niciun fel de problemă“ a mai precizat deputatul. Întrebat de unde crede că vin amenințările la adresa sa, el a spus: „Amenințările pot veni din zona județului Argeș, știți cum este acest județ (…) Suntem într-o țară în care totul se face la comandă politică“.

„Antecedente“ familiale: presupuse perversiuni și trafic de droguri

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost acuzat de viol, de către o fost angajată, care a declarat polițiștilor că politicianul a dus-o într-un hotel din Sibiu, unde a vrut să o violeze și să o supună la perversiuni. Deputatul PSD a negat categoric toate acuzațiile, spunând că de fapt, tânăra face parte dintr-un plan elaborat de a-l compromite politic. „Eu am făcut plângere împotriva acestei individe, trimise la noi în sediu. Era angajată la noi în companie! Trimisă de oamenii PDL-ului! Înțelegi? Ca să facă ce-a făcut! E o mizerie politică! Această mizerie la care, după 20 de ani, se pretează indivizii ăștia, care nu mai au nici un Dumnezeu! Asta va plăti! ?ê?£i ea, și toată lumea! Noi vom afla de unde a venit ea! Noi lucrăm acum, în paralel cu poliția, să vedem de unde a venit! Vom avea informații, inclusiv de la PDL, cum am aflat și acum o lună, când Inspectoratul Teritorial al Muncii a trimis-o pe una care ne-a reclamat că lucrează la negru la noi și ea era amanta unuia de la PDL! Am aflat exact cine este individa, avem proces împotriva ei și așa mai departe… Ei încearcă în continuare să facă la fel, n-au cum să mă agațe pe mine cu nimic, săracii de ei…“, a declarat politicianul în presa locală.
Sora deputatului Cătălin Rădulescu, creatoarea de modă Mirela Rădulescu, a fost reținută în 2012, pentru trafic de droguri, la scurt timp după ce fratele ei a fost ales deputat. Mirela Rădulescu a fost reținută în  București, asupra ei fiind găsite 700 de miligrame de ketamină, un drog sintetic. Ea a fost prinsă de procurori în momentul în care ieșea din locuința sa din București, împreună cu un medic veterinar, care tocmai îi adusese ketamină pentru vânzare. Potrivit procurorilor DIICOT Craiova, medicul veterinar procura substanța din farmacii și o vindea apoi pe piața neagră cu ajutorul surorii deputatului. Astfel, doctorul procura ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii și o vindea apoi pe piața neagră cu 100 de lei fiola.  Cei doi erau în vizorul anchetatorilor de mai multe luni și au plasat pe piață peste doi litri de ketamină, susțin procurorii. Mirela Rădulescu și medicul veterinar au primit mandate de arestare de 29 de zile, pentru trafic de droguri, încadrare juridică făcută din cauza cantității mari de stupefiante deținute.

Mai jos, integral, mesajul deputatului:

„Drept la replică

Referitor la articolul cu titlul “BOMBĂ în PSD! Un celebru DEPUTAT, ACUZAT de VIOL”, apărut în ediţia online de vineri, 9 februarie, în Evenimentul Zilei.

Modul de propaganda securistă prin care se încearcă să-mi terfelească imaginea, îmi aduce aminte de acţiunile securiste din anii `50.

Să spui că, ba procurorii au percheziţionat locuinţa părinţilor mei, ba eu am violat o tânără, sunt nişte acuzaţii de o gravitate extraordinară care au efecte nu numai în plan personal, dar îmi afectează grav imaginea publică.

Părinţii mei, care în viaţa lor nu au avut probleme cu legea, citind articolul după ce au fost sunaţi de alţi membrii ai familiei şi de prieteni, au suferit probleme de sănătate, iar mama mea a avut nevoie chiar şi de îngrijiri medicale.

De altfel, observ că în ultima perioadă, PSD este atacat constant, din toate părţile. Rând pe rând, liderii partidului – şefii de organizaţii judeţene, şefi de comisii parlamentare, primari, şefi ai consiliilor judeţene etc., sunt efectiv distruşi mediatic, călcaţi în picioare. Prin diferite site-uri obscure, bloguri ale unor aşa-zişi deontologi, presa de casă a statului paralel, opinia publică este pur şi simplu intoxicată cu ştiri, articole şi anchete care prezintă fake news-uri, informaţii odioase şi nemaiîntâlnite în spaţiul virtual românesc.

Sunt un om care nu a beneficiat niciodată de contracte cu statul, atribuite direct sau prin interpuşi, practică de altfel întâlnită la liderii PDL, în perioada Băsescu. Deci procurorii nu aveau ce cauta nici la mine acasă, cu atât mai mult la părinţii mei.

Sunt un om care a devoalat acţiunile statului paralel, iar apariţia în media a unor astfel de inepţii mă face să cred că publicarea lor a fost făcută la comanda unor oameni chiar din interiorul partidului meu. Oameni pe care, prin acţiunile mele îi “deranjez” şi care vor cu tot dinadinsu să-mi murdărească imaginea. Iar apariţia acestui articol de presă tocmai când primisem o însărcinare foarte importantă din partea preşedintelui partidului, dl. Liviu Dragnea – preşedinţia Comisiei parlamentare pentru Afaceri Europene, îmi întăreşte această convingere.

Deputat,

 Cătălin Rădulescu”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ