Dezvăluiri despre polițiștii din Huedin: băutură, femei și manele

3460

Luni, 12 iunie, cei de la Ziarul Clujean, i-au surprins pe oamenii legii într-un moment de relaxare, cu băutură, femei și manele. Vorbim de câțiva polițiști de la Huedin. Nu ar fi de acuzat dacă unii dintre ei nu erau cu mașinile de serviciu și îmbrăcați în uniformele pe care noi toți trebuie să le respectăm. Singurul martor la orgii, o bătrânică, face dezvăluiri interesante despre polițiștii din Huedin.

Luni, o zi aglomerată și pe fugă pentru mulți dintre noi. O nouă săptămână pentru oamenii de rând, o nouă săptămână cu bătăi de cap. Pentru polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, angajați ai Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, aceste griji nu există, din moment ce își încep săptămâna cu chefuri.

BĂUTURĂ, FEMEI, MANELE

Luni după-masă, pe raza localității Negreni, în vârf de munte și bine ascunși de ochii curioșilor, o parte din polițiștii din Huedin și comunele arondate Huedinului au pus-o de paranghelie. Cu mașinile de serviciu cei mai mulți dintre ei și îmbrăcați în uniforme, oamenii legii au pornit manelele, au desfăcut sticlele cu bere, au încins grătarele și s-au prins în horă, la fel ca în mini vacanță, arată cei de la Ziarul Clujean.

Nu au lipsit femeile de la această petrecere. În timp ce unii dintre ei și-au adus femei de moravuri ușoare, alții s-ar fi combinat cu nou încadratele în IPJ Cluj sau cu altele cu state mai vechi. Informația vine pe surse, din rândul lor, dar confirmă practicile și cei care au participat la astfel de petreceri.

CINE-I DĂ DE GOL

Martorul suprem la orgiile oamenilor legii este o bătrânică. Ea locuiește lângă pensiunea pe care des o închiriază polițiștii și a văzut multe, dar mai și tace la subiecte sensibile. La momentul la care noi am discutat cu ea, la cabană, venise la petrecere doar o mașină de poliție și doi agenți. Ulterior, în curte au apărut și alte autospeciale, iar femeia povestește că astfel de momente sunt dese și ferite de ochii lumii.

 

 

10 COMENTARII

  1. Ha,ha,ha !!! e de ras cele prezentate in prezentul articol,dar mai ales faptul ca unii politisti pensionari fosti ofiteri superiori iau dat in gat pe alti politisti pentru ca nu au jucat la randul lor dupa cum li sau cantat la cetera ii dau in gat pe cei din activitate si care la randul lor tot asa au fost cu ani in urma cand participau la masurile de ordine de la targul din Negreni.

    • Pai unii dintre ei chiar sau implicat in taierile ilegale de material lemnos si au stat la intersectie de drumuri sa isi capete pramanda.

  2. Halooo, halooooo toarasii din conducerea militiei, pardon, politiei judetene, dormiti pe domniile dumneavoastra? Ori nu aveti ochi si urechi sa vede si haude ce porcarele au fost si sunt facute de militistii de prin zona huiedinulu. Haloooo, conducerea politiei romanesti, halooo ministeru internelor, halooooo…
    Aci la noi in huiedin no mai fost sef adevarat de politie de pe vremea lui Rusu ioan, de care stiau de frica.

    • Pai domnule Vasile cand era Rus Herdea Ioan era ordine si disciplina,dar de cand au venit papagalii ambulanti la putere sa dus dracului autoritatea politistului la Hodin si au inceput desmaturile si prostia la Politia Hodin.Care mai de care vor sa apuce la conducere,dar carte nu au deloc intru-cat nu au fost in stare nici unul sa ia examenul de conducere si atunci te intrebi cum poate sa conduca un individ Politia Huedin cu toate comunele arondate,daca capacitate cilindrica nu are in cap nici unul dintre ei,dar la papagalicisme se pricep toti sunt primii la asa ceva,ca dovada ca si la acest eveniment au fost tot politisti care au anuntat I.P.J. Cluj prin intermediari a se vedea ziarulclujeanul.ro papagalul politistilor.

LĂSAȚI UN MESAJ