Doliu la Curtea de Apel Cluj. O judecătoare a fost victima unui vitezoman

1636

Judecătoarea Daniela Griga, de la Curtea de Apel Cluj, circula într-un autoturism, pe direcția Sibiu-Cluj Napoca. La un moment dat, din cauza unor lucrări de reabilitare a șoselei de viteză, mașina în care se afla judecătoarea Griga a oprit regulamentar. Numai că, din spate circula cu viteză un autotren, încărcat cu 25 de tone de PAL, care nu a văzut că mașina este oprită și a intrat direct, în partea din spate a acesteia,arata cei de la Ziar de Cluj citând evz.ro.

Ceasul rău a făcut ca în momentul în care mașina era oprită, judecătorul și-a desfăcut centura de siguranță pentru a lua un obiect de pe bancheta din spate. Exact atunci a avut loc accidentul. În urma impactului, șoferul mașinii în care se afla Daniela Griga a scăpat cu răni mai ușoare. În schimb, magistratul a a fost transportat la spital în stare de comă profundă și a decedat în cursul zilei de sâmbătă.

Polițiștii de la Sibiu au deschis o anchetă pentru a stabili ce anume s-a întâmplat și dacă lucrările de reparații erau semnalizate corespunzător.

Trupul neînsufleţit este depus la capela Mănăştur, iar ceremonia de înmormântare va avea loc marţi, 27 iunie, începând cu ora 12.00 la Capela Cimitirului Mănăştur din Cluj-Napoca.

Loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ