Festival de film rusesc la cinema Victoria

95

Asociația VOSTOK Group, împreună cu Asociatia Victoria Film și Centrul Rus de Știință și Cultură din București, organizează Festivalul de Film Rusesc „Seri în Moscova”, festival ce se va desfășura în intervalul 15-19 noiembrie 2017 la Cinema Victoria, Cluj-Napoca.

Festivalul se organizează cu scopul de a promova cultura, arta și istoria Federației Ruse, una dintre țările privite cu scepticism de majoritatea populației, prin oferirea publicului larg accesul la materiale specifice.

„Pentru noi a fost o adevărată provocare să realizăm acest festival, nici unul dintre organizatori neavând experință în aceasta arie. Desigur că nu totul a mers ușor și, deloc surprinzător, au apărut situații mai dificile, dar mobilizarea noastră în situațiile critice a fost vitală pentru continuarea acestui eveniment. Cu toții am învățat câte ceva din ceea ce am făcut și suntem siguri că vom mai folosi noile informații și abilități în următoarele noastre activități și nu numai. De asemenea, nu ne-am fi descurcat fără oamenii care ne-au fost alături, de aceea doresc să aduc mulțumiri partenerilor noștri pentru încrederea și susținerea pe care ne-au acordat-o, dar mai ales pentru contribuția propriu-zisă la realizarea acestui festival”, a declarat Vlad Crișan, președintele asociației VOSTOK Group.

LĂSAȚI UN MESAJ