Kovesi, Coldea și Pahonțu, în spatele dosarului Black Cube

346

La scurtă vreme după ce judecătorii Tribunalului București din dosarul Black Cube au ridicat măsura controlului judiciar în cazul lui Daniel Dragomir, fostul colonel SRI lansează o informație explozivă. Potrivit acestuia, cei care ar fi orchestrat dosarul Black Cube împotriva sa ar fi fostul director operativ al SRI, Florian Coldea, ex-șefa DNA, Laura Kovesi și actualul șef al SPP, Lucian Pahonțu.

Într-o înregistrare video postată pe Facebook imediat după decizia magistraților, Dragomir explică faptul că formulează respectiva acuzație abia acum tocmai pentru că a redevenit un om lipsit de constrângeri impuse de justiție, anunțând, totodată, că va face tot posibilul pentru ca dosarul să-și urmeze cursul până la capăt.

”Din momentul acesta, nemaiavând nicio restricție și măsură preventivă, credeți-mă că mă voi lupta ca un leu pentru ca acești trei oameni să fie trași la răspundere pentru faptele lor și pentru că m-au arestat în acest dosar politic. Practic, DIICOT-ul a ascultat niște infractori și a căzut de “papagal”, ca să o spun foarte clar, în acest dosar”, a spus Daniel Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ