Mălin Bot, imbecilule!

7996

După o știre preluată, cu sursă, de pe site-ul Lumea Justiției, primesc sute de mesaje și comentarii prin care mi se zice că sunt o PSD-istă împuțită și sunt chiar amenințată. Este vorba despre știrea ”Liderul #rezistenților, Mălin Bot, s-a agățat de stâlp și a sfârșit în dubă”, știre scrisă de jurnaliștii de la Lumea Justiției și preluată de către mine pe site-ul Gazeta de Cluj.

Aflu cu stupoare că fostul jurnalist Mălin Bot, șomer de vreun an de zile, îmi transmite urări de bine pe pagina lui personală de Facebook. Păi hai, dom’le, să-ţi transmit și eu.

De la cretinii manipulați care mă înjură nu am așteptări, majoritatea se ascund după un cont fals și se dau #rezistenți, iar în viața reală nu știu ce-s de fapt legile justiției, dar de la tine, imbecilule, aveam minima așteptare să vezi că este o știre preluată de pe site-ul Lumea Justiției, site cu care de altfel, rezonez.

Despre mine spui că sunt o ”lichea” și lucrez la ”Mocirla Media Gazeta de Cluj” ce ”aparține unor șmecheri care au avut mari probleme cu legea și este din corul mocirlelor care fac jocurile lui Dragnea & mafia”. Păi de-asta spun că ești IMBECIL! Cu majuscule, CRETINULE! Dacă nici tu nu ai aflat, dosarul Gazeta s-a încheiat cu o victorie. În schimb, despre tine, foștii tăi colegi spun că mieunai prin redacție (pe vremea când erai și tu jurnalist) că nu te racolează serviciile (e cu martori!). Ei, uite că ai obținut ce ai vrut și ai devenit și vedetă pe Youtube.

Tu, care acum câțiva ani scriai în Evenimentul Zilei despre manipularea protestelor de către ONG-uri plătite de Soros, scriai de sărmanii tineri manipulați care protestau împotriva proiectului Roșia Montană. Tot tu, acum purtător #rezistent de cuvânt, vorbeai despre șmecherii activiști care au mobilizat protestatarii prin rețele de socializare. Măline, ești ipocrit, plătit sau idiot? Și când semnul de întrebare nu-și are rostul, îți transmit și eu, înțelept, vorba unui om mare: ”Hai sictir!”

 

15 COMENTARII

 1. La inceput mi-a fost simpatic, apoi usor jenant cand s-a luat de Nastase si a fost pus la punct prin vorbe de acesta. Dar de la sublim la ridicol e doar un pas si la facut, domnul Both.

  • Și fizionomia lui Năstase Bombonel ce trădează? Dar a fiului său? Dragnea cel cu Hamster și Probleme la Gard? Sau a lui Felix Reptila? Ori nu mai departe, toți interlopii care protejează spinarea PSD-iștilor?
   Cum „a fost pus la punct” de către Năstase? Și ca să preiau din gîndirea unei mari personalități, „îți transmit și eu, înțelept”, probabil ai visat frumos.

 2. M-a învâțat mama de mic că nu e frumos să te legi de aspectul cuiva, dar uitați-vă totuși la specimen un pic, așa cu o curiozitate biologică. Fizionomia trădează caracterul omului. Ce să ne mai mirăm apoi că a căzut în ridicol?

 3. Respect opiniile tuturor cititorilor gazetei si le doresc sanatate. Dar, in acelasi timp, va rog sa imi permiteti sa zic si R E S P E C T, MALIN BOT !!!

 4. Unu cretin manipulat, una pesedista controlata politic, unu imbecil, una lichea, ce-s cu atatea epitete? Unde-i fratia cernelii? Fereasca Dumnezeu ce a ajuns presa romaneasca. Fosti, actuali, viitori jurnalisti (unii mai mult sau mai putin pseudo controlati politic) si criza de subiecte dintr-o tara careia nici urmasii urmasilor nostri nu-i vor schimba mentalitatea. Pacat de atatea proverbe cate are neamul asta, pe care din pacate nu le aplica. O veche vorba din popor zice asa „Semeni vant, culegi furtuna”, iar acum asteptam dreptul la replica? Chiar v-ati tampit? Chiar asa mare e criza de subiecte? V-as sugera sa va retrageti amandoi intr-o camera sa va rezolvati dereglajele hormonale, dar imi e teama ca ati ajunge sa va dati in cap. Dementilor!

 5. Malin Bot, om inteligent, bine informat si cunoscator al legislatiei!!Trbue sustinut, doar se vede, PSD-istii l-ar manca de viu, pentru ca le descopere smecheriile si hotiile !!!

 6. Malin Bot, om inteligent, bine informat si cunoscator al legislatiei!!Trbue sustinut, doar se vede, PSD-istii l-ar manca de viu, pentru ca le descopere smecheriile si hotiile !!!Sper sa-mi postati comentariul ??

LĂSAȚI UN MESAJ