Ţine-ţi gura pe Internet: Facebook se transformă în Gulag!

202

Michael Stürzenberger este un blogger şi comentator politic german, critic vehement al islamizării Occidentului, colaborator permanent al publicaţiei PI (Politically Incorrect) News. De asemenea, este un militant neobosit împotriva construirii unei mega-moschei la München, aşa cum doresc autorităţile locale.

 

Vineri, 18 august, Stürzenberger a fost condamnat la şase luni de închisoare şi la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii, de către un tribunal local din München. Motivul: a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu Marele Muftiu al Ierusalimului, Haj Amin Al-Husseini, dând mâna cu un înalt oficial Nazist, cu ocazia vizitei pe care clericul musulman a făcut-o la Berlin, în 1941.

Alături de fotografie, Michael Stürzenberger a postat un link la o recenzia unui articol apărut pe 16 iunie 2016, în Süddeutsche Zeitung, „Hakenkreuz und Halbmond” (Svastica şi Semiluna), despre admiraţia lui Hitler şi a naţional-socialiştilor pentru Islam.

Procurorii l-au acuzat pe Stürzenberger de „incitarea la ură faţă de Islam” şi de „denigrare a Islamului” prin publicarea respectivei fotografii, iar tribunalul din München l-a găsit pe Stürzenberger „vinovat pentru răspândirea propagandei unor organizaţii neconstituţionale”.

Pentru a spulbera orice dubii, fotografia respectivă nu este un trucaj, nu a suferit nici o modificare în Photoshop, fiind un document autentic din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Iată mai jos şi traducerea textului postat de Stürzenberger pe Facebook, care a însoţit fotografia cu Muftiul şi oficialul nazist:

„Faptul că Islamul este o ideologie fascistă a fost prezentat acum doi ani de către cercetătorul egiptean Hamel Abdel – Samad în cartea sa Fascismul Islamic. Deşi acest lucru îi era clar şi fostului premier britanic Winston Churchill („Coranul este Mein Kampf-ul Profetului Mahomed”), corectitudinea politică a interzis multă vreme ca acest fapt să fie afirmat în mod public. Ministrul de Interne al Bavariei, Joachim Herrmann a îmbrăţişat şi el de curând această teorie, comparând Mein Kampf cu anunţurile războinice făcute de Statul Islamic pe Internet. De aici până la Coran nu mai este decât un pas mic, pe care însă nu a îndrăznit să-l facă. Süddeutsche Zeitung, într-un articol, descrie pactul Nazismului cu Islamul, citând de asemenea şi importante declaraţii ale lui Hitler şi Himmler. Mai multe informaţii pe Politically Incorect.” Aici urma linkul către recenzie.

Afinitatea lui Hitler şi a altor înalţi oficiali ai celui de-al Treilea Reich pentru Islam nu este un secret. În aprilie 2017, Timeline publica un articol cu titlul: „Cu sprijinul unui cleric arab, Naziştii s-au folosit de extremiştii islamic”, ilustrat cu o fotografie în care Hitler stă de vorbă foarte amical cu muftiul Ierusalimului, Haj Amin Al-Hussein, tot numai zâmbet islamic.

Hitler a manifestat o mare atracţie faţă de Islam, văzând în musulmani o comunitate virilă, războinică şi antisemită. În schimb, Führerul considera creştinismul o religie detestabilă, din cauza unor idei precum „iubirea faţă de duşman” sau „mila de aproapele”.

La rândul său, şeful SS Heirich Himmler credea că Islamul este „o religie foarte practică pentru soldaţi”.

divizia 13 SS

Astfel de idei le continuau pe cele ale lui Max von Oppenheim, directorul NFO (serviciul de spionaj german din Orient, în timpul Primului Război Mondial), care încercase (fără succes) să folosească fanatismul islamic ca armă.

Pentru aceste scopuri ale lui Hitler, muftiul Al-Husseini al Ierusalimului, cel mai important cleric musulman din Palestina, părea omul ideal. Al-Husseini i-a spus lui Hitler că musulmanii au aceiaşi duşmani ca naziştii: evreii, englezii şi ruşii. De aceea, sub comanda sa, sunt „gata să colaboreze cu Germania din toată inima şi să participe la război, nu doar prin acte de sabotaj şi instigarea la revoluţii, ci şi prin formarea unei Legiuni Arabe”.Muftiul a primit însărcinarea de a-i recruta pe cei care vor alcătui mai târziu divizia SS a musulmanilor bosniaci, prima divizie SS non-germană, botezată 13 Waffen Gebirg (Muntele) Division der SS şi care va număra 20.000 de militari.

Faptul că Divizia 13 SS va lupta mai ales împotriva forţelor rezistenţei comuniste din Bosnia a fost motivul-cheie care a permis recrutarea unui număr atât de mare de militari musulmani.

Deşi îi numise în Mein Kampf „rasă inferioară”, acest lucru nu l-a împiedicat pe Hitler să declare că musulmanii din Bosnia sunt „arieni puri”, iar pe muftiul Ierusalimului l-a declarat „Arian de Onoare”.

Pe de altă parte, în plină invazie a imigranţilor asupra Europei, în octombrie 2015, premierul israelian Benyamin Netanyahu declara că muftiul Al-Husseini este cel care l-a determinat pe Hitler să adopte „soluţia finală” în legătură cu evreii: exterminarea. Vorbind de la tribuna Congresului Sionist Mondial de la Ierusalim, Netanyahu a relatat întâlnirea din noiembrie 1941 a lui Hitler cu Al-Husseini. „Hitler nu voia să-i extermine pe evrei, în acea perioadă, dorea să-i expulzeze. Atunci Haj Amin Al-Husseini s-a dus să-l întâlnească pe Hitler şi i-a zis: ‘Dacă îi expulzaţi, vor veni toţi aici’ (în Palestina – n.m.).” Potrivit lui Netanyahu, dialogul dintre cei doi ar fi continuat astfel: „Ce ar trebui să fac cu ei? – Ardeţi-i!”

Nu era pentru prima oară când Netanyahu invoca o asemenea teorie. El a făcut-o şi în 2012, într-un discurs în Knesset, când l-a prezentat pe Al-Husseini drept „unul dintre principalii arhitecţi” ai „soluţiei finale”.

Revenind la condamnarea lui Michael Stürzenberger, aceasta reprezintă un act de o gravitate uriaşă, care creează un precedent cu consecinţe incalculabile: este vorba aici cu mult mai mult decât de cenzură sau de pedepsirea unui „delict de opinie”, abuzuri specifice tiraniilor totalitare. Este vorba de rescrierea istoriei, în paralel cu scoaterea în afara legii a oricăror dovezi, documente şi alte izvoare, care contrazic varianta oficială.

Orwell a avut dreptate: un Minister al Adevărului schimbă Istoria după interese şi ideologie, iar cine nu se conformează este strivit.


Sursa: Adrian Pătruşcă – evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ