Trei tineri l-au desfiinţat în bătaie, cu un par, pe şoferul care făcea aprovizionarea unui local din judeţul Cluj!

542

 

Cruzime de neimaginat, duminica trecută într-un bar din localitatea Feiurdeni, comuna Chinteni: trei tineri din zonă, bine abţiguiţi, supăraţi că se făcuse ora închiderii şi angajaţii i-au rugat să se retragă l-au desfiinţat în bătaie cu un par rupt dintr-un gard pe şoferul care face aprovizionarea localului! ŞI l-au bătut atât de tare încât i-au rupt acestuia braţul stâng, i-au spart capul, producându-i de asemenea numeroase răni pe corp, astfel că zilele de îngrijiri medicale recomandate de către medicii legişti clujeni au ajuns la nu mai puţin de 70!

 

Adrian Pop este un om cinstit şi cumsecade, în vârstă de 50 de ani, angajat pe post de şofer, responsabil cu aprovizionarea cu mărfuri a unui bar din localitatea clujeană Feiurdeni, comuna Chinteni, locul de muncă al cumnatei sale.  Povesteşte acesta, luni 29 mai, la I.M.L.Cluj, de-a dreptul distrus de oboseală şi suferinţă, după o noapte petrecută prin spitale – cu mâna pusă în ghips – că în ziua precedentă a încasat o bătaie soră cu moartea de la trei indivizi din zonă, beţi, dintre care unul, Marcel, din Chinteni, tocmai se eliberase din penitenciar. „Au venit împreună cu un tânăr de 16 ani în bar, beţi, din altă parte şi după ora închiderii, ca să poată pleca şi cumnata acasă, m-am dus la ei şi i-am rugat frumos să iasă fiindcă vrem să închidem  barul. În tot timpul acesta se apucaseră să rupă scaune şi să distrugă gardul viu al terasei. La care, în loc de răspuns, cei trei au ieşit în stradă şi unul dintre ei a smuls un par dintr-un gard şi m-a atacat cu el. Apoi, pe rând m-au pocnit cu parul în cap, peste mâini, faţă – producându-mi fractura braţului stâng în mai multe locuri, crăpându-mi capul şi lăsându-mi o mulţime de urme pe trup. Despre atacatori, doi dintre ei, fraţii Nicuşor şi Gavrilă sunt din Pădureni, iar Marcel – aşa cum v-am spus – e domiciliat în Chinteni”, mărturiseşte, înfiorat, de parcă tot ce povesteşte ar avea loc, aievea, chiar în clipele acelea. Arată apoi că în continuare şi-a alertat familia şi băiatul său l-a adus la Cluj-Napoca, la U.P.U. de unde, după ce i s-a acordat primul ajutor, medicii l-au transportat cu ambulanţa la Clinica de Ortopedie. „Acolo au constatat că mâna mi-e fracturată în trei locuri, aşa că după ce medicii de acolo mi-au îndreptat oasele mi-au pus-o în ghips”, adaugă el. Bărbatul este poftit curând, de către medici, în cabinetul de consultaţii de unde, după ce este examinat se întoarce ţinând în mână un certificat în care i-au fost recomandate 70 de zile de îngrijiri! ”Doar să  îmi mai revin puţin şi mă prezint la postul de poliţie din Chinteni, unde voi întocmi plângere penală împotriva acestor indivizi odioşi, dar mai ales îmi doresc faptul ca Marcel să se întoarcă, grabnic, acolo de unde a venit şi îi e locul: în puşcărie”!

“La data de 28 mai a.c., în jurul orei 19:30, Poliţia a fost sesizată cu privire la producerea unui scandal în faţa unui local public, din localitatea Feiurdeni, în care au fost implicate mai multe persoane.

Poliţiştii au oferit îndrumări celor implicaţi pentru continuarea procedurilor legale. Până în prezent nu au fost depuse plângeri penale”,a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.