Udrea: Mă întorc în ţară, dar în primul trimestru de sarcină vreau să stau în Costa Rica pentru linişte

86

Elena Udrea, inculpată în dosarul „Gala Bute”, a declarat la România TV că nu se gândeşte la o eventuală condamnare definitivă. „De ce să ne gândim la un lucru atât de abuziv? Să ne gândim ca o să am parte de o judecată corectă şi într-o astfel de situaţie nu pot să fiu decât achitată”, a afirmat ea. 

Ea a spus că nu înţelege isteria provocată de plecarea ei din ţară. Fostul ministru al Turismului spune că deocamdată stă la hotel, dar că va trebui să găsească o soluţie, precizând însă că în Costa Rica preţurile sunt foarte mari şi remarcând că „nu îţi poţi permite aici ce îţi permiţi în România”.

În ceea ce o priveşte pe Alina Bica, ea a insistat că deşi aceasta a fost văzută la restaurant, are nişte probleme la coloană şi este supusă unor proceduri recomandate de medic. Referindu-se la fotografiile cu ele două, Udrea a spus că este o altă situaţie decât aceea de la Paris, când au fost urmărite, în Costa Rica fiind foarte mulţi români care le-ar fi putut fotografia.

Ea a fost întrebată dacă evită să zboare şi dacă se mai întoarce, răspunsul fiind: „Categoric, nu se pune problema. Eu am plecat entuziasmată din Grecia după procedură. Ar fi trebuit să vin cu avionul. Nu a fost cel mai indicat, însă acum este bine să stau ceva mai liniştită, cu mai puţină agitaţie, ceea ce şi încerc să fac”.

Udrea a continuat spunând că nu înţelege „isteria asta cu fugitul”, precizând că şi dacă ar fi plecat în vacanţă, ar fi fost aceeaşi situaţie.

Elena Udrea a ţinut să precizeze că în Costa Rica există servicii medicale la standarde cel puţin ca cele din România şi că sunt spitale la care poţi apela chiar şi când eşti străin.

Sursa: news.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ