Un bunic a bătut bestial un copil la Turda! Motivul: acesta îi ocupase nepotului său locul de internet gratuit, lângă un bloc!

598

Adrian este un băieţel de 10 ani din municipiul Turda, sosit la I.M.L. Cluj împreună cu mama lui pentru a fi consultat de către medicii legişti. Acesta povesteşte cum săptămâna trecut, joi, a încasat o bătaie cruntă de la bunicul unui coleg de joacă pentru un motiv incredibil: ocupase locul unde se putea folosi gratuit internetul, situat lângă blocul în care amândoi locuiesc. Pentru că a refuzat să părăsească locul respectiv, micuţul s-a trezit cu coasta fisurată de către bunicul rivalului său.

 

D-na Marinela, mama copilului povesteşte că joi, pe la ora amiezii fiul ei se certase cu Ionuţ, un băiat din vecini, cu un an mai mare decât Adrian. “S-au certat pentru că Adrian ocupase locul marcat printr-un bolovan, de la colţul unui bloc de pe strada Lotus, din cartierul Micro 3 Turda – singurul unde se poate folosi gratuit internetul”, mărturiseşte aceasta.

Intervine în discuţie şi Adrian, cu voce plăpândă: “Mi-a zis să plec de acolo, că-i locul lui, dar eu i-am răspuns că-i locul unde toţi copiii din zonă se joacă – aşa că nu-l las, fiindcă mă jucam deja cu vreo șapte-opt prieteni de-ai mei. Atunci el m-a ridicat şi m-a împins după care m-a lovit cu pumnii. Eu m-am apărat dar nu ştiu cine i-a zis lui bunicu-său că ne certăm şi acesta a venit chiar când băiatul m-a pus jos, pe pământ şi mă ţinea să nu pot mişca. Acesta, în loc să îl ia de pe mine m-a lovit rău cu piciorul şi apoi mi-a dat şi o palmă şi m-a împins în gard”.

Mama băiatului arată mai departe că – sosită într-un suflet la faţa locului – a dat telefon după salvare, după care copilul a fost transportat la Spitalul Municipal, unde medicii au descoperit o fisură la coasta numărul 9.

“Soţul meu a făcut chiar în acea seară plângere la poliţie şi suntem hotărâţi să mergem până la capăt împotriva acelui individ, nu ne împăcăm cu el şi de ne-ar da toţi banii din lume. Asta, fiindcă nu e normal să dai într-un copil ca într-o vită – chiar dacă se certa cu nepotul său”. Copilul este poftit în cabinetul de consultaţii al I.M.L., de unde se întoarce după câteva minute cu un certificate medico-legal în care i-au fost recomandate între opt şi nouă zile de îngrijiri medicale.

 

“La data de 13 iulie a.c., Poliţia municipiului Turda a fost sesizată, prin plângere prealabilă, de un bărbat de 42 de ani, din Turda, despre faptul că, fiul său minor, în vârstă de 10 ani, în timp ce se afla pe strada Lotus, a fost agresat de părintele unui copil, cu care ar fi avut anterior un conflict. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, ag. şef adj. Adrian Ştefan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ