Un tânăr se laudă pe facebook după ce spânzură animale

1536

Din lipsa de educație, dar și pentru ”amuzament” un tânăr pe nume Grigorie Costinel Ionut, a postat ieri dimineață pe pagina de socializare facebook, o poza cu o pisica spânzurată, cu descrierea: ”captura mea”.

21369269_1459597054120195_5852869914226661860_n

Acest lucru a provocat un val de comentarii negative la adresa acestuia și a intrigat multe persoane ce doresc să facă ceva în privința acestui lucru.

Untitled

 

Poza a fost preluată de MDPA-Mișcarea Dreptate pentru Animale ce vrea să inițieze o ”plângere comună”.

”Domnule Comandant,

Subsemnatul/a………, domiciliat in ……..,
va aduc la cunostinta ca in data de 04.09.2017 numitul Grigorie I. Costinel Ionut (zis Ciusca), domiciliat in sat Aurora, comuna Cujmir, Judetul Mehedinti a postat in grupul de Facebook denumit Grupul Pisicarilor imaginile de mai jos din care rezulta ca este autorul unor fapte ce reprezinta infractiunea prevazuta de art. 25 din Legea 205/2004 (omorarea cu intentie a animalelor).

Prin prezenta va solicit sa luati masuri pentru identificarea lui, sa faceti cercetari privind faptele relatate si sa dispuneti sanctionarea lui conform prevederilor legale.

Va multumesc.
___________________________

Trimiteti sesizarea pe mail si atasati pozele de la aceasta postare sau link cu postarea.

Haideti sa trimitem cat mai multe sesizari, poate asa politia va face ceva.” a postat MDPA.

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ce sesizari… Eu zic sa prindem boratura asta de om, sa-l spanzuram si sa ne punem toti poza de profil pe facebook cu ranjetul lui in timp ce zace ca un cadavru atarnand de o funie. O explicatie la poza ar putea fi „Un fleac… l-am ciuruit pe borat!”

LĂSAȚI UN MESAJ