Potrivit unor informații, polițiștii Anticorupție fac percheziții la Ocolul silvic Horea Apuseni, controlat de rudele fostului deputat Corneliu Olar. Fostul deputat liberal, supranumit ”drujba Apusenilor” a decedat la începutul acestui an. Acțiunea este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin.

Reprezentanții ocolului silvic nu au vrut să facă vreun comentariu.

”Eu sunt angajată aici și nu sunt abilitată să niciun fel de declarații”, a declarat o femeie care a răspuns la numărul de telefon al ocolului și refuzat să spună cum se numește.

„Astăzi, lucrători de poliţie judiciară din cadrul cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – serviciile anticorupţie din judeţele Cluj şi Alba pun în executare un număr de şase mandate de percheziţie domiciliară la domiciliul unor persoane fizice şi ridică înscrisuri şi bunuri/obiecte de la un ocol silvic, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de furt de arbori şi tăiere fără drept de arbori”, se arată, joi, într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Potrivit sursei citate, activităţile se desfăşoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi cu participarea poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Mai multe detalii despre modul în care fostul deputat controla tăierile din zona Apusenilor puteți citi AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.