Minune dumnezeiasca! Asa caracterizeaza fosta noastra mare gimnasta, Nadia Comaneci, momentul in care a ramas insarcinata si apoi l-a nascut pe fiul sau, Dylan.

Miracolele exista! Iar asta a trait pe pielea ei chiar Nadia Comaneci. Si-a dorit enorm sa aiba un copil, insa timpul trecea neiertator. La 43 de ani, Nadia a intrat pentru prima data in Biserica Sf. Spiridon, situata in zona Piata Unirii din Bucuresti, auzind de miracolele intamplate femeilor care aveau probleme sa ramana insarcinate. La un an de atunci, avand aproape 45 de ani, marea sportiva afla ca va avea un copil. Initial, nu i-a venit sa creada. „A fost o minune! Credinta m-a ajutat sa-l am pe Dylan. Cred ca au contat foarte mult dorinta profunda si credinta sincera ca intr-o zi visul de a avea un copil va deveni realitate. Lucrurile se intampla la timpul lor si poate nu intotdeauna exact in clipa in care ne dorim. Dar important e sa iti pastrezi credinta. Sunt o persoana credincioasa. Cred ca Dumnezeu a avut si are grija de mine si ca mi-a dat o viata bogata. Ii multumesc zi de zi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am si am reusit in viata si ma rog pentru sanatatea mea, a familiei mele si a tuturor”, a declarat, pentru „ring”, cea considerata cea mai mare gimnasta din toate timpurile.

Secretul sau: sport, cumpatare, optimism
Acum, la o varsta frumoasa, Nadia pare sa traiasca a doua tinerete. Este intr-o forma fizica de invidiat si nu putini sunt cei care-i fac complimente la nenumaratele receptii la care participa. „Nu cred ca mai este un secret. Fac in fiecare zi sport cel putin 30 de minute, chiar si cand sunt plecata in diferite calatorii, ma asigur ca la hotel exista o sala de gimnastica. Si mananc cumpatat, fara sa renunt la vreuna dintre mesele importante ale zilei. Si inca ceva: sunt mereu optimista si increzatoare. Cred ca viata a fost buna cu mine. Mai am inca visuri. Daca am renunta la visuri, ar fi ca si cum am renunta sa mai traim. Cred ca succesul este altul pentru fiecare, asa cum fericirea poate fi diferita de la o persoana la alta. Important e sa faci ceea ce iti place si sa faci bine, atat pentru tine, cat si pentru cei de langa tine. Si sa nu cobori niciodata stacheta, sa incerci sa fii mereu tot mai bun”, este de parere Nadia.
Nu a uitat Onestiul natal
De fiecare data cand vine in tara, unul dintre locurile pe care le viziteaza este neaparat orasul bacauan Onesti, locul unde s-a nascut. „Am fost la Onesti destul de recent, cand am venit in tara. Incerc sa ajung la Onesti de fiecare data cand vin in Romania. Cand spun Onesti, spun acasa, acolo am copilarit, acolo am intrat prima data intr-o sala de sport, acolo am descoperit ceea ce imi place cu adevarat”, a mai povestit fosta mare sportiva.
„Imi place sa citesc, chiar daca in ultima vreme mai mult carti pentru copii. Si, ca orice femeie, imi place sa fac shopping.” – Nadia Comaneci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.