Comedy Cluj”, cel mai mare festival tematic dedicat filmului de comedie din Europa, ajuns anul acesta la a cincea editie, se va desfasura la Cluj-Napoca intre 11 si 20 octombrie 2013.

În cadrul festivalului vor rula peste 130 de filme, majoritatea în premieră, vor fi proiectate la ediţia din acest an a festivalului Comedy Cluj, care va începe vineri şi care va include şi proiecţii în Salina Turda şi piesa de teatru „D’ale carnavalului”, în regia lui Silviu Purcărete.

Directorul Comedy Cluj, Horaţiu Dan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj se va desfăşura, de vineri până în 20 octombrie, la Cluj-Napoca şi va aduce invitaţi din industria filmului românesc şi străin, workshop-uri, expoziţii, piese de teatru, întâlniri între public şi oameni din cinematografie. Gala de deschidere a Comedy Cluj va avea loc vineri, de la ora 19.00, la Cinematograful „Florin Piersic”.

 

De-a lungul celor patru editii deja desfasurate, “Comedy Cluj” a adus in fata publicului peste 450 de filme de comedie. Mai mult, evenimentele speciale au adus in fata publicului regizori, actori, directori de festival, producatori, distribuitori, critici etc., care au oferit un plus de valoare proectiilor din salile de cinema. Prin evenimentele conexe la care acestia au participat, s-a creat o atmosfera propice dezvoltarii de noi colaborari si proiecte internationale care au contribuit la promovarea valorilor artistice romanesti in strainatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.