Un clujean a trimis pe adresa redacției o filmare în care polițiștul local Ion Zvunca se crede agent secret. La volanul mașinii personale, îmbrăcat în uniforma de poliție, agentul public fuge de camera de luat vederi atunci când este surprins că spionează oamenii.

Persoana care a trimis filmarea a povestit că ”Zvunca Ion de la Primărie urmărește pe toată lumea și fuge tot timpul… Fără explicații. Filmează fără autorizație in zona aeroportului cu drona. Are aparat foto performant și binoclu…. Domnul Zvunca este un om foarte periculos, urmărește pe toată lumea … crede că lucrează la SRI . Șefilor lui din Primarie le este frica de el și nu reacționează nici într-un fel, împotriva lui. Toate terenurile din zona aeroportului sunt ale domnului Zvunca. Stă la pandă toată ziua, și când lucrează și in timpul liber. Nu sesizează nimeni drona in zona de aeroport ?! Se întâmplă de 1 an de zile”, a transmis autorul filmulețului.

Gazeta de Cluj a prezentat anterior un articol despre cum polițiștul Zvunca s-a judecat cu Primăria Cluj Napoca. Textul poate fi accesat AICI

8 COMENTARII

  1. Desfiintarea de URGENTA a Politiei Locale..zilnic scandaluri acolo si nemultumiri ale populatiei….situatia este pierduta de sub control EVIDENT si bineinteles PE BANII NOSTRII!! AFARAAAA !!!!!!!

  2. Zvunca nu cred ca este dus cu pluta. Zona aeroportului este o mina de aur pentru o asociație de criminalitate economica, consiliu județean, politie, agenție resurse minerale, Apele Romane. Cca 140 de ha au fost exploatate ilegal și distruse prin depozitare de gunoaie și deșeuri din construcții. S-a furat și încă se fura balast. De pe o singura zona expertizata de cca 1,1 ha s-au sustras 30000mc de balast la valoare de cca 250000 de euro. Închipuiți-vă cât s-a furat de pe vre-o 100 de ha. Și furtul are loc de peste 10 ani cu acceasi actori și fără nici o reacție a slujbasilor statului roman care ar trebui sa intervină.

  3. Omul care a facut filmarea este implicat in furturile de balast sau depozitarile illegale de gunoaie in zona aeroportului.??? Sau este proprietar de teren care a inchiriat illegal terenul pentru furtul de balast.???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.