Șoferul clujean care a dispărut în râul Arieș cu o săptămână în urmă a fost găsit mort. Cadavrul bărbatului de 83 de ani a fost observat plutind pe albia râului de către un localnic, care a alertat imediat autoritățile.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, trupul neînsuflețit al șoferului a fost recuperat de pe albia râului Arieș, în localitatea Moldovenești, cu ajutorul unui echipaj de intervenție al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj. Accidentul în care a fost implicat bărbatul s-a produs pe data de 22 iunie, în afara localității Lungești, județul Cluj.

„La data de 1 iulie, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că pe albia râului Arieș a fost observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă pentru efectuarea cercetărilor, iar cu sprijinul echipajului ISU Cluj, cadavrul a fost recuperat. Identitatea victimei a fost confirmată ca fiind a bărbatului de 83 de ani, implicat într-un accident rutier pe DN75, la data de 22 iunie”, a declarat un reprezentant al IPJ Cluj.

În urma accidentului, mașina bărbatului a fost proiectată în râul Arieș. Salvatorii ISU Cluj au reușit să scoată vehiculul din apă, însă în interior nu a fost găsit niciun pasager. Acțiunile de căutare au continuat, rezultând în descoperirea tragică de astăzi.

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte ale accidentului și a dispus efectuarea unei autopsii pentru a determina cauza exactă a decesului. „În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. Urmărim să stabilim cauza exactă a decesului”, a mai precizat sursa citată.

Mai multe detalii vor fi furnizate pe măsură ce ancheta avansează.

Citește și: Regele betoanelor, învins în instanță! Gicu Buzdugan, nevoit să plătească statului peste 1,5 mil. de lei, după ce a încercat să fenteze TVA-ul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.