Fotbalistul Concordiei este foarte aproape de un transfer la Steaua, insa Gigi Becali i-ar fi pus o conditie. Sa renunte la Madalina Pamfile si sa nu se mai cupleze cu nici o fata din showbizz! Pentru a-l lua la Steaua, Becali i-a cerut lui Claudiu sa renunte la MadalinaSe iubesc de trei luni, insa sunt multi care se impotrivesc relatiei lor.

Madalina Pamfile si Claudiu Belu Iordache au de trecut peste multe obstacole. Iar cel mai mare dintre ele pare a fiGigi Becali.

Se pare ca fotbalistul Concordiei Chiajna este extrem de aproape de un transfer bomba la Steaua, iar zilele trecute a avut si o intalnire cu patronul echipei din Ghencea, care i-ar fi pus o conditie pustiului de 21 de ani: sa renunte la relatia cu Madalina Pamfile si sa se faca baiat serios.

Becali i-ar mai fi spus lui Claudiu ca este satul ca fotbalistii lui sa se combine cu pitipoance si ca din cauza acestora, baietii nu mai dau randament maxim. Claudiu a promis ca va pune capat relatiei cu frumoasa bruneta, insa nu a reusit sa stea departe de aceasta decat15 ore. Ramane de vazut daca transferul lui Iordache la Steaua se va efectua pana la urma sau daca Gigi va decide sa renunte la tanara speranta a fotbalului romanesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.