Un bărbat în vârstă de 44 de ani a primit îngrijiri medicale după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier, vineri, și a luat foc în urma impactului. Din fericire bărbatul a reușit să părăsească la timp autoturismul.

Pompierii clujeni au informat că, incendiul de la compartimentul motor a pornit din cauza unui cablu electric deteriorat în urma impactului mecanic.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut la intrare în comuna Poieni, dinspre Huedin. Apelul de urgență a venit în jurul orei 8:50, iar la misiune a participat o autospecială. Când pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism avariat. De asemenea, echipajele noastre au constatat faptul că la compartimentul motor a izbucnit un incendiu. Astfel, salvatorii au acționat imediat pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a acuzat dureri lombare și a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ, sosit în sprijin. Cel mai probabil, incendiul de la compartimentul motor a pornit din cauza unui cablu electric deteriorat în urma impactului mecanic.”, a informat ISU Cluj.

Citește și: Deltamed și Siemens au încheiat un contract de peste un milion de lei pentru Spitalul de Copii Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here