O adolescentă de 15 ani din localitatea Epureni, județul Vaslui, a fost un pas de moarte, după ce a fost înjunghiată de iubitul ei. Tânărul de 18 ani a ajuns la un asfel de gest, deoarece nu ar fi acceptat că fata voia să-l părăsească.

Adolescenta coborâse din autobuzul care o aducea acasă de la şcoală.În acel moment a fost oprită de iubitul ei şi, pentru că a refuzat să stea de vorbă cu el, a atacat-o. 

A alergat un kilometru până să fie prinsă

Un kilometru a fugit după ea înainte să scoată briceagul pe care îl avea la el, spun martorii care au asistat la întreaga scenă.  

După ce a alergat o bună bucată de timp, victima a obosit şi s-ar fi oprit. În acel moment iubitul ei a prins-o şi a înjunghiat-o cu briceagul de trei ori în spate. Tânăra a fost transportată la spital, iar agresorul de 18 ani a fost dus în faţa magistraţilor din Bârlad. 

Cei doi ar fi avut o relaţie împreună, însă la un moment dat tânăra, elevă în clasa a IX-a ar fi decis să pună capăt. Acest lucru l-ar fi înfuriat pe iubitul ei care din gelozie a atacat-o. Pentru că nu a acceptat să fie refuzat şi pentru că adolescenta insista asupra despărţirii tânărul a înjunghiat-o. 

Băiatul a fost arestat preventiv

La fața locului a sosit un echipaj de prim-ajutor, iar victima a fost dusă la spitalul din Bârlad. Adolescenta va avea nevoie de un numãr de 11-12 zile de îngrijiri medicale, conform vremeanoua.ro.

Tânărul care este acuzat acum de anchetatori de lovire şi alte violenţe, dar şi de deranjarea liniştii şi ordinii publice a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„În cursul zilei de 21 iunie a.c., ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii din Murgeni au luat fațã tânãr mãsura reținerii, pe o perioadã de 24 de ore. Tot pe 21 iunie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria (PJ) Bârlad, pentru dispunerea unei mãsuri preventive. Judecãtorii bârlãdeni au admis cererea PJ Bârlad și au emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile pentru tânãrul de 18 ani. Cercetãrile sunt continuate de cãtre polițisti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãți infracționale a tânãrului”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

Sursa: stirilekanald.ro

Citește și: Pe mâna imobiliară a administrației Boc, clujenii pierd 8 milioane euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here