Avocata Maria Vasii, apărătoarea liderului PSD Liviu Dragnea, susține că ar fi fost uciși oameni după alegerile prezidențiale din 2009 ca să nu se afle adevărul.

„Din punctul meu de vedere, este foarte importantă ca o comisie aptă să investigheze toate aceste fraudări, pentru că din punctul meu de vedere se poate discuta clar de existența unei fraude în procesul electoral. Ar trebui să lucreze protejat de confidențialitatea datelor pentru că s-au întâmplat lucruri foarte grave. Să nu uităm că persoane foarte importante, care au fost în Autoritatea Electorală Centrală au sfârșit în mod misterios, la o vârstă care nu ar fi justificat o moarte biologică, așa încât odată cu decesul acestor persoane s-au dus în mormânt foarte multe informații și date cu privire la modul cum au fost validate alegerile, în modul cum s-a centralizat voturile, informații despre softurile folosite. Și, de aceea, spun că sunt lucruri extrem de grave”, a declarat Maria Vasii.

„Nu discutați aici despre o fraudare. Nu, s-au întâmplat chiar crime. Și persoanele în drept poate să știe acest lucru”, a mai spus avocata.

Afirmațiile șocante au fost făcute într-o emisiune a Antenei 3.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here