Astăzi, 28 februarie, se vor desfășura exerciții de alarmare a populației prin sistemul de sirene de avertizare. Din nou, avem de a face doar cu exerciții și nu un pericol real.

Un exerciţiu de alarmare a populaţiei, prin sistemul de sirene de avertizare, se va desfăşura miercuri, în Cluj. Alarmele vor suna de la ora 10 dimineața. Acesta este doar un exercițiu de verificare a sistemelor de alarmă. Exercițiul se va desfășura la nivel național și nu presupune luarea vreunei măsuri suplimentare de către cetățeni.

„Cu această ocazie, s-a anunțat faptul că va avea loc un nou exercițiu de alarmare publică „Miercurea Sirenelor”. Exercițiul este programat miercuri, 28 februarie 2028, începând cu ora 10.00, în tot județul Cluj. Precizăm faptul că acest demers presupune doar verificarea sistemelor de alarmare, iar populația nu trebuie să intre în panică la auzul sirenelor”, potrivit ISU Cluj. 

Citește și: Imagini cu vila lui Coldea SRI, amplasată pe frumoasa Coasta de Azur. Doar generalii ruși se pot lăuda cu astfel de proprietăți luxoase!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.