Presedintele PSD Cluj a comentat subiectul tensiunilor din alianta de guvernare in urma demiterii Ministrului Sanatatii.

”Divorțul” din interiorul coaliției a lovit dur alianța de Guvernare și împarte România în două scenarii.
Trauma pierderii funcției l-a determinat pe Vlad Voiculescu să admită realitatea, să recunoască public greșelile și neajunsurile din interiorul Coaliției, admițând că fiecare tragedie a sistemului sanitar a fost ”manipulată politic”.
Florin Cîțu, în schimb, își continuă lupta pentru putere și jocul politic, astăzi, din afara Bucureștiului, în Cluj Napoca.

Cluj Napoca, poarta spre o altă lume, o lume și o realitate în care declarațiile premierului Florin Cîțu devin halucinante.
în vizita sa de la Cluj Napoca, premierul, răpuns de mirajul ardelenesc prezintă, în cadrul unei conferințe de presă, o realitate idilică. O realitate în care România este o țară prosperă, pandemia este gestionată cu succes, sistemul sanitar funcționează conform planurilor (lui), economia este în creștere, oamenii nu și-au pierdut stabilitatea financiară și au în continuare încredere în Guvernare, în Partidului Național Liberal, iar opoziția nu există.
Din păcate în această vizită, Florin Cîțu a fost prea absorbit de propria sa campanie politică și a ignorat realitatea dură și nefastă cu care atât Clujul cât și România se confruntă.
Realitatea privită prin ochii premierului reprezintă un vis, pe care noi din păcate nu-l visăm. Sau poate noi, cetățenii româniei, nu suntem la fel de visători precum Florin Cîțu,fost Ministru al Finanțelor, Prim-Ministru al României, actual responsabil de Ministerul Sănătății, candidat la președinția PNL(?)

Președinte PSD Cluj,
Alexandru Cordos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here