Sursa foto: Cluj24.ro

Deputatul USR, Iulian Bulai, a comentat declarațiile fostului rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj, care a spus că Ucraina trebuie să cedeze teritorii Ungariei, Poloniei, României și Rusiei.

Bulai a precizat că Andrei Marga este „foarte bolnav”, sau „agent activ al Rusiei în România.”

„Discursul lui iredentist și putinist este identic cu cel al lui Medvedev. Este înfiorător faptul că un fost politician de top din PNL poate adopta un asemena discurs care servește doar teoriei lui Putin și crimelor lui. Solicit celor din PNL să ia distanță față de declarațiile lui Andrei Marga. Solidaritate față de Ucraina și distanțare față de Putin – acesta ar trebui să fie mesajul tuturor oamenilor de bună credință din România!”, a spus  Iulian Bulai.

Reamintim că Andrei Marga a declarat, în cadrul unui eveniment desfășurat la Alba Iulia, unde și-a lansat cartea „Soarta democrației”, că Ucraina trebuie să cedeze mai multe teritorii.

„Suntem într-o situație absolut specială și o spun cu toată răspunderea, Ucraina este în frontiere nefirești. Ea trebuie să cedeze teritorii Ungariei – Transcarpatia, Poloniei – Galiția, României – Bucovina și Rusiei – Donbasul și Crimeea. Sunt teritorii ale altor țări. Ne cramponăm, asta e, va fi conflict”, a spus Andrei Marga.

Citește și: Andrei Marga s-a apucat să țină cursuri moașelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.