Noul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu a depus sâmbătă jurământul în cadrul unei şedinţe de îndată a Consiliului Local. La eveniment a participat atât proaspătul prefect al judeţului Cluj, Florin Stamatian, cât şi premierul Emil Boc. Tot în şedinţa de sâmbătă a fost ales ca viceprimar cu drepturi depline Radu Moisin. În locul primarului şi al prefectului, care au demisionat din funcţiile de consilieri locali, au fost numiţi democrat liberalii Peter Pal şi Radu Raţiu.

2 COMENTARII

 1. RASPUNS LA MANASTUREANUL
  Am sperat ca odata cu venirea inghetului va aparea si marea dezghetare a Clujului.
  Se vor trezi clujenii si nu vor mai vota mincinosii si spagarii care au condus Clujul si acum conduc si tara si Clujul prin masterandul spagar-primar SORIN APOSTU (LUNGANU PENTRU COTIZANTI).
  Am avut dreptate. Clujeni erau scarbiti. Au fost ff putini la vot, aproape 30 %, din cei inscrisi pe listele electorale.
  Din care sa nu uitam ca 15% sunt cetateni romani, locuitori ai municipiului Cluj-Napoca, vorbitori de LIMBA UNGARA.
  LOGICA ESTE SIMPLA: UNGURII MERGAND DISCIPLINATI LA VOT DUPA CUM SUNA TROMPETA UDMR-ULUI SI AU ASIGURAT INTRE 40-50% DIN NUMARUL DE VOTURI EXPRIMATE.
  DACA SORIN APOSTU A PRIMIT 60% DIN VOTURILE VALABIL EXPRIMATE, REZULTA CA UN PROCENT INTRE 40-45% AU FOST VOTURI ALE LOCUITORILOR CLUJULUI DE LIMBA UNGARA IN FAVOAREA SA, IAR DOAR 15% DIN ROMANI L-AU VOTAT.
  FELICITARI ROMANI !
  ESTE UN PRIM PAS PENTRU A FACE O ANALIZA REALA A CEEA CE VRETI !
  APOSTU FARA UDMR, CU TOATE AFISELE SALE PORTOCALII, ERA UNDEVA INTRE POP PUSCAS SI NICOARA. MAI APROAPE DE POP PUSCAS DOAR SLUJESC ACELASI STAPAN, PE EXCELENTA SA 1907 ARPAD P.
  INCA ODATA FELICITARILE MELE LOCUITORILOR CLUJULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here