În urma unei acțiuni a polițiștilor clujeni, 11 cai au fost găsiți nesupravegheați în municipiul Dej, iar trei dintre aceștia se aflau în apropiere de un drum public.

Polițiștii au depistat proprietarii cailor și i-au amendat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru unul dintre cai, acesta fiind transportat în comuna Jucu.

„În municipiul Dej au fost găsite 11 cabaline care erau lăsate în libertate fără supraveghere, dintre care 3 se aflau în zona unui drum public, fiind identificați cei 2 proprietari și sancționați contravențional. De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru o cabalină, aceasta fiind transportată în comuna Jucu, proprietarul având dreptul de a revendica animalul după achitarea contravalorii serviciilor de întreținere.

La aceste activități au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secția 5 Poliție Rurală Dej împreună cu cei din cadrul Biroul pentru Protecția Animalelor, Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul jandarmilor Detașamentului Dej-Gherla”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Sursa: monitorulcj.ro

Citește și: Clujenii vor arunca gunoiul la pubele cu cartela

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.