Consiliul Județean a demarat lucrările de asfaltare pe DJ 161D Ceaba – Cutca – Sânmărtin – DJ 109C, drumul care face legătura cu municipiile Dej și Gherla.

În cadrul lucrărilor de întreținere curentă și periodică desfășurate pe drumul județean DJ 161D Ceaba – Cutca – Sânmărtin – DJ 109C, Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de așternere de covor asfaltic. Este vizată asfaltarea unui sector de drum în lungime de 5,5 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 39+912 și 45+412, în condițiile în care, în ansamblu, lucrările de întreținere vizează tronsonul în lungime de 13,455 kilometri situat între km 39+912 și km 53+367.

Rolul lucrărilor este de a asigura o circulație normală, în condiții de siguranță, pe acest sector de drum care permite un acces rapid şi facil spre cele două oraşe importante din zonă, Dej şi Gherla.”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. 

În prealabil au fost executate lucrări constând în frezarea zonelor de carosabil deteriorate, plombări cu îmbrăcăminți asfaltice și tratarea burdușirilor și a tasărilor.
De asemenea, urmează a mai fi derulate operațiuni constând în completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor degradate și curățarea șanțurilor și a rigolelor.

Citește și: Noua „vedetă” pe piaţa imobiliară din Cluj. O anexă lipită de bloc, transformată în apartament, se vinde cu 50.000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.