O anexă lipită de un bloc de pe strada Horea din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare pe un site de imobiliare pentru suma de 50.000 de euro. Anexa este prezentată drept un apartament cochet, aflat într-o zonă bună.

Potrivit anunţului postat pe site-ul NapocaImobiliare, aşa-zisul apartament are nevoie de finisaje interioare pentru că cele actuale sunt „clasice”. Apartamentul dispune de o suprafaţă utilă de 26 de metri pătraţi şi are un dormitor, o bucătărie, o baie, un hol şi un pod care poate fi extins „pentru a câștiga încă una sau două încăperi”.

Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți.

Apartamentul are o suprafață utilă de 26 mp, și dispune de următoarea compartimentare;

– 1 dormitor;

– 1 bucătărie;

– 1 baie;

– 1 hol;

– 1 pod.

Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile.

Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și astfel dobandindu-se intimitate absolută, prin ridicarea unui gard.

Odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului, pentru a câștiga încă una sau două încăperi!”, se arată în anunțul publicat pe o platformă de imobiliare.

Citește și: Consilierii USR, cenzurați în ședința Consiliului Local. Transmisiunea live de pe pagina lui Boc, oprită când au început criticile

3 COMENTARII

  1. Mulți Imbecili în orașul Cj.îndeosebi cei care au dat voie la construcția unor asemenea bordeie,iar cei care descriu asemenea situații cu lux de amănunte ce să mai vorbim….

  2. La cum arata imaginea, blocul a fost lipit de casa si nu invers. Iar „deșteptul” cu apartamentul „drăguț” nu a vrut sa vândă la momentul respectiv dezvoltatorului terenul. Acum a rămas cu piesa de muzeu 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.