Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat demararea lucrărilor la cel mai mare parc sportiv, pe strada Tăuțiului, pe o suprafață de 4,2 hectare. Investiția se ridică la 21 milioane de lei.

„Au început lucrările la cel mai mare parc sportiv din Florești. Lucrările pentru Parcul Multifuncțional de pe strada Tăuțiului au fost demarate! Investiția finală va fi de 21 de milioane de lei.

Sportul are puterea de a schimba lumea. Are puterea de a inspira. Are puterea de a aduna oamenii într-un mod în care puține alte lucruri o pot face. Sportul și mișcarea sunt esențiale pentru sănătatea și bunăstarea oricărei comunități.

Cu o suprafață de 4,2 hectare, acest parc multifuncțional va oferi o varietate impresionantă de facilități pentru sport și recreere, care să acopere nevoile tuturor locuitorilor din Florești”, a transmis Bogdan Pivariu.

În cadrul acestui parc sportiv vor fi amenajate următoarele: 
– Parc de aventură 
– Teren polivalent 
– Teren de baschet 
– Teren de volei
– Teren de squash
– Teren de badminton
– Teren de tenis
– Piste de alergat 
– Piste de role 
– Piste de biciclete

Toate aceste facilități vor fi integrate într-un mediu natural, cu multe spații verzi, alei de promenadă și locuri de relaxare.

Citește și: Din 2025 se va va putea călători în SUA fără vize

1 COMENTARIU

  1. Este minunat să vedem cum comuna Florești investește în facilități sportive moderne și variate pentru comunitatea sa. Acest parc sportiv cu o gamă largă de terenuri și facilități pentru sport și recreere cu siguranță va contribui la promovarea unui stil de viață activ și sănătos în rândul locuitorilor din Florești.

    În contextul acestor dezvoltări, nu pot să nu menționez o resursă excelentă pentru amenajarea spațiilor verzi și a terenurilor sportive – http://www.gazonsportiv.ro. Acest site oferă servicii de montaj de gazon artificial și amenajare a gazonului sintetic, iar avantajele acestui tip de gazon sunt impresionante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.