Consulul general al României la New York, avocatul Cătălin Dancu, a vorbit la DC News despre scrisoarea pe care avocatul lui Trump, Rudolph Giuliani, i-a trimis-o lui Klaus Iohannis privind justiția din România.

Scrisoarea vine din partea unui profesionist, a unui om de sistem, de justiție, a unui om care știe foarte bine nuanțele în ceea ce înseamnă drepturile și libertățile când faci o anchetă. Au și ei probleme enorme de corupție, dar niciodată în SUA nu se întâmplă ce vedem în România din perspectiva manipulării și a modului în care se pune pe televizor această problemă.

Toată lumea uită că el este șeful echipei de avocați ai lui Donald Trump. Relația și încrederea de care se bucură din partea lui Donald Trump sunt enorme. Președintele SUA nu își alegea ca șef al echipei de avocați o altă personalitate decât pe cineva ca Giuliani. Este o naivitate să-l jignești”, a zis Cătălin Dancu la DC News.

”Ceea ce trebuie să se știe la București este că nu există din partea administrației Trump niciun fel de reacție împotriva Guvernului. Nu am avut, în nicio întâlnire diplomatică, cu autoritățile americane, remarci de natura celor pe care le auzim la București în privința credibilității Guvernului”, a mai zis consulul general al României la New York.

„Unul din elementele nevăzute, dar foarte importante care influențează atitudinea americană este rolul pe care îl joacă comunitatea românească ce trăiește și muncește în SUA”, a mai spus Cătălin Dancu.

Iată răspunsul:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here