Iosif Pop, bancher și reprezentant al Consiliului Civic local Cluj-Napoca, spune că omul din umbra AUR Cluj este omul de afaceri Sile Puscaș, unul dintre inamicii lui Emil Boc.

”Atunci când Emil Boc se referea la candidati care sunt sustinuti din umbra de rechini imobiliari, nu se referea la Sabin Sarmas pe care il are la mana, inca de cand firma marelui IT-ist clujean (glumesc, bistritean) castiga contracte de la primaria lui Boc ca sa faca aplicatia myCluj.

Candidatul la care se referea Boc este Calin Cozma si nu pentru ca i-ar frica de acesta, ci pentru ca stie ca daca AUR va ajunge sa ocupe o pozitie de forta in CL sau va prinde o pozitie de vice-primar cel care sustine pe fata AUR la nivel de Cluj nu se va lasa pana nu il va vedea legat pe actualul primar.

Omul din umbra AUR Cluj s-a ambitionat sa il faca pe Emil Boc sa transpire dupa ce acesta i-a luat cu japca un teren de pe strada Observatorului pentru realizarea inca unui parc din betoane.

Da despre Sile Puscas este vorba, adevarata lupta electorala la Cluj se da intre Emil Boc si Sile Puscas.

Baiatul cu „cojones” de la Satu Mare e singurul care la nivel de Cluj a avut curajul sa se ia la tranta cu Emil Boc si nu din umbra ci pe fata. Drept dovada Sile Puscas nu se ascunde cu simpatia sa fata de AUR, ba mai mult locurile 2 si 3 de pe lista pentru Consiliul Local Cluj-Napoca sunt ocupate de persoane extrem de apropiate de milionarul satmarean: Anca Ciubancan – persoana din anturajul milionarului si Aurel Damian – socrul milionarului. 

Ce cosmar mai mare ar putea sa aiba Emil Boc, decat un fost parteneri de afaceri care stie care ii sunt pattern-urile de „afaceri” si care in eventualitatea in care cei doi ajung in CL, sa stie inspre ce sa ii directioneze sa caute in primaria lui Emil.”, spune Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.