Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj l-a trimis în judecată pe Bone Ferenc, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, după ce a strangulat-o pe Molnár Beáta, iubita acestuia, și i-a împachtat cadavrul în saci de gunoi.

Procurorii clujeni au reținut că „în perioada 21-22 mai 2022 interval orar 18.30-2.58 s-a deplasat împreună cu victima MB pe mai multe trasee din arealul comunelor Gilău, Beliș, Răchițele, Mărgău, Căpușu Mare, Dealu Mare, Mănăstireni, Mărișel, Măguri în județul Cluj, lar la un moment dat, în timp ce ambii se aflau în autovehiculul care se afla parcat pe marginea drumului, în zona lacului Tarnița, inculpatul a exercitat agresiuni fizice asupra victimei, care au condus la decesul acesteia prin asfixie mecanică”.

Bărbatul a introdus cadavrul în portbagajul mașinii, s-a întors în Cluj-Napoca, după care s-a deplasat către Oradea, iar pe traseu, între orele 7.57 și 19.41 în 22 mai, a abandonat cadavrul victimei într-un areal izolat, cu vegetație, între localitățile Cornițel și Borod, din Bihor.

Citește și: Boné Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita și i-a împachetat cadavrul în saci de gunoi, rămâne în arest preventiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here