Adrian Rus, unul dintre fiii chestorului de poliție în rezervă, Toma Rus, l-a snopit în bătaie pe Adrian Mureșan, fostul iubit al Vlăduței Lupău, cântăreața de muzică populară. 

Incidentul s-a petrecut la UNTOLD, unde potrivit unor surse, Adi Rus a fost scos de jandarmi afară din festival după ce acesta l-a bătut pe Adrian Mureșan, fiul milionarului ce conduce firma Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari societăți din judet. Mărul discordiei ar fi fost  cântăreața de muzică populară, Vlăduța Lupău, actuala iubita a lui Adi Rus și fosta parteneră a lui Adrian Mureșan.

 

Nu e prima oară când Adi Rus este acuzat că s-ar fi bătut în public. Acum doi ani, fiii chestorului au sărit la bătaie în timpul unui meci de fotbal care a avut loc pe stadionul CFR Cluj din cartierul Gruia.

Citește mai multe despre acest subiect AICI

6 COMENTARII

  1. A ajuns si Vladuta mare vedeta ca a sarit dintr unul in altul..de astia de bani gata ca ea saraca cu muzica e praf..si astia doi, doi mascarici ..rus asta si asa f***a la domnisoara de pe vremea de cand era in alta relatie..nu i rau..mari vedete! :))))

  2. Nu,s-au batut,doar a fost o altercatie verdala,mai „dura”.Au fost scosi afara de firma de paza,jandarmii nici nu erau in zona au venit la 30 min.dupa incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here