Întreaga lume a fost șocată de moartea Biancăi. Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită neînsuflețită într-un buncăr dintr-o pădure lângă Oranienburg, Germania. Ultima dată când femeia a fost văzută în viață a fost pe 15 iulie, când și-a luat la revedere de la niște prieteni cu care se întâlnise, în jurul orei 13.00.

Ultimele momente de viață ale Biancăi au fost surprinse de camerele de supraveghere din gara Oranienburg, împingând bicicleta pe care era instalat și scaunul fiului ei Luca, în vârstă de cinci ani. Bianca a fost ucisă de o persoană, sau mai multe, care sunt încă anonime, după spusele procurorului Torsten Sauermann, purtătorul de cuvânt al procurorului Neuruppin care se ocupă de acest caz.

Bunica Biancăi este bulversată, neînțelegând de ce nepoata ei nu a sunat-o de joi. Femeia venise recent să stea împreună cu Bianca în Oranienburg. Bianca își propusesesă se întoarcă înapoi în locul în care s-a născut, după despărţirea de soţul său, împreună cu fiul ei, Luca, care are sindromul Down.

Dispariția Biancăi i-a ridicat instant semne de întrebare bunicii ei, știind că sigur i s-a întâmplat ceva, fiindcă nepoata ei nu lipsea de acasă ca să aibă grijă de fiul ei, Luca.

Bicicleta a fost găsită la o distanță de 50-100 de metri față de cadavrul Biancăi care se afla în pădure.

„Bună, mama. Îmi lipsești atât de mult”

„Nu avem nicio dovadă directă a unei alte scene a crimei”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al agenției, Torsten Sauermann. Anchetatorii iau în calcul și varianta în care regretata mămică să fi fost omorâtă aproape de buncăr, apoi amplasată intenționat acolo, sau buncărul să fie chiar locul uciderii.

Luca, rămas orfan de mamă, a scris un mesaj sfâșietor pe un pulover, care a fost pus în fața buncărului în memoria Biancăi:  „Bună, mama.Îmi lipsești atât de mult. Cu drag, fiul tău Luca”.


sursa: kanald.ro

Citește și: – Veronico, te violez! – Tu ești Dan, a lui Gică?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here