Cadavrul unui preot din judeţul Arad a fost recuperat de autorităţi dintr-o baltă de pescuit. Poliţiştii fac cercetări privind cauzele decesului, primele informaţii arătând că pe corp nu există urme de violenţă.

„Poliţiştii Secţiei 5 Rurală Ineu au fost sesizaţi despre un cadavru, găsit într-o baltă de pescuit din localitatea Camna. În urma cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 de ani, din Arad.(…)”, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Trupul preotului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad pentru autopsie.

„Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale”, a mai transmis inspectoratul. Poliţiştii cred că cel mai probabil a fost vorba de un accident, respectiv preotul ar fi căzut în apă.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului au precizat, pentru Agerpres, că preotul Aurel Jigovan a slujit în ultimii ani la un centru de bătrâni din municipiul Arad, după ce anterior a fost preot la Penitenciarul Arad şi la Parohia Baraţca.

Conform sursei citate, a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” de la Sibiu în anul 1995, iar în anul 2009 a absolvit şi cursurile postuniversitare de master ale Facultăţii de Teologie „Ilarion V. Felea” Arad. A fost hirotonit preot în 1 ianuarie 1996.

Aurel Jigovan a fost căsătorit din 1994 şi avea un fiu în vârstă de 26 de ani.

Citește și: Noua „vedetă” pe piaţa imobiliară din Cluj. O anexă lipită de bloc, transformată în apartament, se vinde cu 50.000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here