Călin Cozma declară că a intrat in lupta pentru mandatul de primar al oraşului Cluj-Napoca pentru că s-a săturat să fie minţit, să i se spună că acest oraş este de 5 stele. Cozma susţine că este în acest oraş de 30 de ani şi că atunci era, într-adevăr de 5 stele, nu acum. Cozma continuă spunând că tot ceea ce e important pentru clujeni a fost lăsat deoparte şi că tot ceea ce face edilul Emil Boc este doar o strategie de marketing. Cozma afirmă că deşi Boc le spune clujenilor că aici e cel mai frumos oraş din ţară datorită lui, edilul nu a realizat niciun mare proiect în cei 20 de ani de mandat şi a uitat de clujeni.

Cozma susţine că Boc nu se gândeşte la clujenii care nu îşi mai permit să bea o limonadă în centru şi, mult mai important de-atât, nu se gândeşte la locuitorii care nu îşi perimt să dea 1000 de euro pe o garsonieră. Cozma îl acuză pe Boc că dă autorizaţii de construcţie doar celor din cercul lui apropiat, creând astfel o mafie imobiliară, uitând nevoile clujenilor.

În final, Cozma declară că îşi doreşte să iasă cu fetiţa lui pe stradă şi să vadă în jurul lui clujeni fericiţi, care îşi permit să locuiască în oraş.

@cluj.1 Călin Cozma: M-am săturat să mi se spună că acest oraș este de cinci stele! Boc a făcut marketing 20 de ani #cluj #clujnapoca #clujnapoca_city♥️ #clujnapocalife #urbanism #trafic #educatie #calincozma #emilboc ♬ sunet original – Cluj 1

Produs de Gazeta Productions la comanda partidul ALIANŢA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR CMF: 21240330

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.