Noua pasiune a lui Victor Ponta este golful, conform celor de la Comsiarul.ro. Fostul premier a participat chiar de Paşte la un turneu de golf la hotelul Black Sea Rama Golf din Bulgaria.

La concurs, Victor Ponta s-a clasat pe ultimul loc, dar a fost într-o companie foarte selectă.

Ponta şi-a petrecut sărbătorile şi s-a luptat pentru a băga bila în gaură cu milionari din Top 300, oameni de afaceri din sfera de influenţă a Elenei Udrea, prietenii săi din gruparea Ghiţă, dar şi cu personaje care au trecut prin arest, cu condamnări celebre.

După cum se vede pe lista oficială a participanţilor la turneul de golf, postată pe site-ul complexului,  printre tovarăşii de joacă ai lui Victor Ponta s-a aflat Dinu Pescariu, fost partener de afaceri al grupării Udrea-Cocoş, denunţător în dosarul Microsoft.

Un alt membru al anturajului fosului premier PSD este Călin Stoia, omul de afaceri clujean care a stat în închisoare alături de fostul primar Sorin Apostu şi care a fost de curând trimis în judecată într-un dosar de trafic de influenţă, pentru că a promis unui om de afaceri că îi va facilita acces la premierul Emil Boc pentru alocarea unor bani din fondul de urgenţă al guvernului.

Citește și:

Călin Stoia retrimis în judecată de către DNA după ce a obținut sentințe favorabile

În discuția interceptată dintre Călin Stoia și Ion Bujorel Bold, din 28.08.2011, de la care a pornit dosarul de trafic de influență, primul se oferă să îl ajute pe al doilea în chestiunea alocării de bani din fondul de urgență al guvernului, condus atunci de Emil Boc, pentru lucrările efectuate de firma Onilserv SRL, în comuna Ionești, județul Argeș.

„Fapta inculpatului Stoia Călin care, la data de 28.08.2011, a lăsat să se creadă faţă de Bujorel Ion Bold că are influenţă, prin intermediul unor persoane, asupra unor funcţionari publici cu atribuţii de decizie în cadrul Guvernului României pe care îi poate determina să aprobe alocarea prin hotărâre de Guvern a unei sume de bani pentru Primăria comunei Ioneşti, judeţul Vâlcea din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2011, în scopul de a fi remisă ulterior S.C. Onilserv S.R.L. pentru decontarea unor lucrări efectuate în perioada 2008-2009, „costul” intervenţiei fiind reprezentat de un procent de 10 % (=100.000 euro) din suma totală ce urma a fi alocată de cea. 1.000.000 de euro, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de influenţă prev. şi ped. de art. 291 alin. 1 Cod penal rap. la art. 6 din Legea 78/2000,cu aplicarea art. 5 al. 1 Cod penal.” se arată într-un fragment din rechizitoriu.

Citește mai mult pe Comisarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.